Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alone in the Dark_

Czy mozna nosic noz dla bezpieczenstwa ?

Polecane posty

Gość Alone in the Dark_

Chodzac po ulicach i jak to wyglada z prawnego punktu. Jaka jest dopuszczalna dlugosc. Orientuje sie ktos ?

Gość tyz mom aparature
czyjego?

a przed czym cię ten nóż ochroni niby? Będzie szedł przed tobą i sprawdzał, czy nikt nie ma złych zamiarow wobec ciebie? :D Samo noszenie noża w kieszeni chyba przestępstwem nie jest, ale uważaj, bo możesz sobie krzywdę zrobić i niechcący coś odciąć :)

Gość Alone in the Dark_
Dla bezpieczenstwa mojej dziewczyny i wlasnego podczas nocnych spacerow.

Gość fcrhtrfgfrgfcgfgb
to gdzie ty mieszkasz? chyba w jakis slamsach? Ja mieszkam w wawie i az takiej potrzeby nie odczuwam.Jak juz, to lepszy gaz. A nie udawac Rambo!

Gość de a a cafe muh
Wyłącz te gry przestan oglądać filmy jesteś żałosny, nóż to nosi dres a użyć go i tak nie potrafi.

Gość bnnhvnjgh
scyzoryk mozesz tylko miec, normalny noz o jakiejkolwiek długosci jest uwazany za bron

myślę, że znacznie bezpieczniej będzie zaprzestanie nocnych spacerów niż łażenie z nożem :) Bo chyba dzieciak jesteś myśląc, że idzisz sobie na ten nocny spacer, spotykacie grupkę bandziorów, ty wyskakujesz naprzód, załatwiasz wszystkich i idziecie z dziewczyną na dalszy spacer :D Bo teoretycznie rzucasz się z tym nożem na kogoś a reszta w odwecie załatwi twoją dziewczynę.. tego chcesz dzieciaku?

Gość de a a cafe muh
Nie prawda bo do nóż do długości 10cm można mieć, jakoś tak, najlepiej zaopatrz się u ruskich w karabin jak taki czujesz się zagrożony

Gość de a a cafe muh
Folek może po prostu na kafe zawitał rambo

Gość Alone in the Dark_
Niektorzy rzucaja sie jak hieny, zamiast udzielic odpowiedzi... Czyli do 10 cm ostrze jest dozwolone ? folek. Pod oslona nocy jest klimat odpowiedni. Pozatym kilka razy juz obronilem sie tego typu bronia i wiem, ze jest skuteczna i odstrasza, zapobiega.