Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzkaxxxddd

tabletki anty.. - okres

Polecane posty

Gość zuzkaxxxddd

Od 3 miesięcy biorę tabletki anty. microgynon 21 .. Dwie miesiączki były okey i normalne . Teraz po skończeniu 3 saszetki tabletek okres tzn lekkie plamienie wystąpiło po 8 dniach i trwało to dwa dni i bylo po kilka godzin a pózniej nic .. Czy jest prawdopodobieństwo ciąży ? Mam 18 lat .

Gość Danper
Tak pomoże, powiedz w jakim mieście mieszkasz to ci powiem gdzie masz aptekę żeby kupić test :o ewentualnie podaj adres to ci zamówie w sklepie internetowym tylko uważaj żeby mama paczki nie odebrała bo cię wydziedziczy :o

też tak czasami miałam, bez obaw. Przy regularnym braniu ciąża naprawdę jest niemożliwa. Ja czasami omijałam (zapominałam) i w ciążę nie zaszłam. Zaznaczę, że tabletki biorę od 13 lat z przerwą na dwie ciąże. Gdybyś się jednak męczyła z myślą o ciąży kup test w aptece i wszystkie objawy zostaną rozchwiane;) ale naprawdę nie nakręcaj się tak na ciążę. Ja po zaprzestaniu brania tabletek trochę starałam się o dziecko.

Gość zuzkaxxxddd
puza- dziękuje :)

Gość w ogromnym przelocie XV
Jeśli brałaś tabletki prawidłowo i nic nie zaburzyło ich działania to ciążę można wykluczyć. Krwawienie w trakcie brania tabletek może być krótsze i mniej obfite, bo endometrium nie narasta tak jak wówczas gdy nie przyjmuje się tabletek.