Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieumiejąca tańczyć :|

Nie umiem tańczyć, a za niedługo wesele..

Polecane posty

Cześć wszystkim ;D zbliża sie wesele brata mojej najlepszej kuzynki i mam mały problem, ponieważ nie umiem tańczyć z patrnerem. Będzie to moje drugie wesele. Na pierwszym tańczyłam tylko w kółku albo w grupkach kilkuosobowych a poza tym to wymigiwałam sie pilnując 2 letniej siostry. Ale teraz siostra bedzie miała 4 latka i nie bede musiała już z nią chodzić.. Pamiętam że wtedy tańczyłam jeden taniec z takim chłopakiem, poprosił mnie do tańca, a że świetnie tańczył i ja sie troche wyluzowałam. Z tego co wiem na tym weselu nie bedzie z kim tańczyć bo same chłopy powyżej 30.. A jak mi przyjdzie zatańczyć z Panem Młodym to nawet nie będę wiedziała gdzie reke trzymać.. Proszę pomóżcie mi.. może jakieś linki, strony internetowe. :) Dodam że mam 15 lat

Gość ojj dziewczątko
"chłopy po 30 " są najlepsi :P

Gość Ach tak!
Nie masz języka? Nie umiesz odmówić?

Gość Ach tak!
Zawsze możesz się zająć jedzeniem, czymkolwiek.

Gość fdgdg
spoko to jak kobieta tanczy zalezy od partnera czy umie prowadzić więc sie nie przejmuj. to facet ma problem nie ty

odmówić Panu Młodemu ? :D

Gość wez sobie zaloz opatrunek
na nogę i powiesz, że sobie skręciłaś i problem z głowy ;)

Gość Ach tak!
To się z nim wcześniej umów, że nie będzie cię prosił do tanca, nie wiem... ja w ogóle nie chodzę na wesela, bo nie znoszę tańczyć O_O

Gość Ach tak!
Jest tyle pretekstów, by się wykręcić, a przede wszystkim zwykła ludzka szczerość. Żaden problem :P

W sumie to chciałabym iść na to wesele tylko boje sie tego że jak bede np. siedzieć i jeść to zaraz sie wszyscy beda pytać czemu nie tańcze. A pomysł z kostką i tak by nie wypalił :/

Gość marlenawitek98
Może zapisz się na kurs? Na pewno umiejętność tanczenia przyda się w przyszlosci. Kiedys tez nie przepadałam za weselami, bo kiepsko radzilam sobie na parkiecie... ale kiedy zblizal sie dzien mojego slubu to razem z narzeczonym zapisalismy sie do https://www.facebook.com/Pierwszy-Taniec-1206131696097718/ zeby opanowac podstawowe kroki i choreografie otwierającą wesele. Od tej pory dobrze sobie radze z tanecznymi imprezami ;)