Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białyząbek

Ciąża a okres.

Polecane posty

Gość białyząbek

hej dziewczyny, prosze wybaczcie takie glupie pytanie ale czytam wypowiedzi roznych ludzi i poprostu zdania sa podzielone. czy mozna byc w ciazy jezeli okres przyszedl na czas i byl taki jak zwykle?

Gość zau
Nie ma czegoś takiego jak okres w ciąży -taka opcja jest wykluczona z punkty widzenia fizjologii. Jednak mogą być różne krwawienia w ciąży, które kobieta mylnie może brać za okres. Zazwyczaj są one bardziej skąpe i nie takie jak zwykle. Jednak jesli kobieta ma skąpe okresy to łatwo może się pomylić.

Gość białyząbek
tak ale zależy jak skąpe. słyszalam ze w ciazy są plamienia które trwają 2-3 dni i to mała bardzo ilośc. a z drugiej strony slyszalam ze dziewczyny mowia ze mialy NORMALNY okres nawet do 4 miesiaca:/ juz sama niewiem

Gość zau
Zależy co dla nich znaczy normalny okres. Krwawienia w ciąży mogą mieć różne przyczyny a co za tym idzie rózną obitość. A co wkręcasz sobie ciążę?

Gość no właśnie tylko co to znaczy
normalny okres?! Dla jednej kobiety normalny znaczy - mniej obfity dla innej normalny znaczy- bardzo obfity

Gość motocyklistka_199
Normalny okres moze wystapic podczas ciazy. Przykladem jest moja mama, przez cala ciaze z moja siostra miala okres normalny taki jak zawsze. Nie przypuszczala ze jest w ciazy, myslala, ze przytyla, dopiero jak moja siostra zaczela sie wiercic w brzuchu zorientowala sie ze jest cos nie tak. Poszla do lekarza i okazalo sie, ze jest w ciazy, wiec mozna miec okres w czasie ciazy. Jednak lekarz powiedzial jej, ze bardzo zadko sie to zdaza. Nie ma w tym czasie owulacji ale jak stwierdzil lekarz macica oczyszcza sie z zaleglych blon sluzowych.

Gość białyząbek
hmm nieno zastanawiam się nad tym..