Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mozna

nienawisc

Polecane posty

Gość czy mozna

jak sie z niej wyleczyc? nie moge darowac jednej osobie ze zrobila wszystko zeby zbudowac swoje szczescie na mim nieszczesciu. podczas gdy ja modle sie o swoja smierc, ona jest najszczesliwsza osoba. nienawidze jej, przez nia moje zycie sie posypalo. jak moge sie wyleczyc z nienawisci. nie chce zatruwac siebie negatywnymi myslami ale kiedy pomysle o tej sytuacji wszystko mnie przerasta

Gość struną po tchawicy
to moze przestan sie modlic o swoja smierc a zacznij sie modlic o swoje zycie... panno destrukcjo, co?

Gość struną po tchawicy
zasada życia numer 1: kurwa zawsze pozostanie kurwą, zakładając że jest dorosła i swiadoma tego co robi - ergo jesli idziesz na wojnę to masz tylko jeden strzał i musi byc celny i ostateczny zasada życia numer 2: nienawiśc niszczy nienawidzącego zasada życia numer 3: twoje zycie nie posypało sie przez nią tylko przez twoje błedne decyzje...po to ma sie coś co nazywamy INTUICJĄ aby jej sluchać zanim wdepniesz w gówno

Gość czy mozna
akurat tu moja intuicja nie miala nic do tego. bo cala sytuacja mimo ze dotyczyla mnie toczyla sie bez mojej wiedzy, poza mna. ja w tym wypadku nie mialam nic do powiedzenia i zostalam postawiona przed faktem dokonanym. wiem ze nienawisc niszczy dlatego chcialabym sie dowiedziec czy macie jakies sposoby zeby z nia walczyc?