Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felixFarel

Krawat do czarnego prążkowanego garnituru

Polecane posty

Gość felixFarel

Zwracam się z prośbą do Pań. Poszukuję krawata do czarnego garnituru w delikatne prążki. nie wiem kompletnie co wybrać, w sumie raczej coś tradycyjnego bez zbytniej ekstrawagancji, bo okazja taka też tradycyjna. Poradźcie coś.

Gość kdjksisika
moim zdaniem swietnie bedzie pasowal czerwony i moge cos podpowiedziec, na "spodzie" / "odwrocie" kazdego krawata jest podszewka -czesto mozna sie nia sugerowac, jezeli jest w odcieniu podobnym do garnituru to znaczy,ze dany krawat bedzie sie idealnie komponowal (gdzies na jakims kursie slyszalam o tym kolorze podszewki)

Cos jednokolorowego. Czerwony, bordowy, granatowy... W zasadzie kazdy bez desenia bedzie pasowal - pomysl jakie koszule bedziesz do tego nosil i je uwzglednij przy wyborze.

Uważam, że czerwony, bordo najlepiej, albo jeżeli to wypad z dziewczyną na imprezę to do jej kreacji.

Gość felixFarel
Dzięki. No faktycznie tak przemyślałem sprawę, przeszperałem trochę net i chyba bordowy/czerwony wyglądałby najlepiej. Hm..a myślicie że skoro garnitur w prążki to krawat całkiem gładki jak ten http://allegro.pl/elegancki-bordowy-gladki-krawat-w-super-cenie-i2962781842.html czy może "coś" na nim być? np http://allegro.pl/elegancki-krawat-najnowszy-krzyk-mody-i2954467858.html Przyznam, że mi osobiście bardziej podoba się ten drugi tylko nie wiem czy będzie pasował właśnie do tych prążków przez ten pasek przechodzący na środku? :/

najlepiej zeby jakos go ozywic i ukazac charakter piszla bym w pastele typu ostra zolc kanarkowy lub roz

Gość felixFarel
to ma być na ślub kolegi, idę jakoś gość.

Gość koliberka89
Ja bym chyba jednak zupełnie gładki wybrała. Wydaje mi się, że najbezpieczniejszy taki i nic się nie będzie gryzło. A kolor bardzo fajnie dobrany.

Obydwa moim zdaniem wchodza w gre. Na sucho bardziej mi sie nawet podoba ten z prazkiem. Wiesz, sporo zalezy od tego, na ile widoczny jest prazek na garniturze. Jesli nieznacznie - to gladka koszula (biala albo czarna, ewentualnie szara) i obydwa pasuja.