Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Który lepszy???:)

Który lepszy???:)Dzisiaj kupuję i muszę zdecydować:)

Polecane posty

Gość Który lepszy???:)

1)http://allegro.pl/babyactive-el-nino-wozek-wielofunkcyjny-3w1-gratis-i2926623946.html 2)http://allegro.pl/3w1-quinny-buzz-fotelik-maxi-cosi-model-2013-i2922897326.html Do tego pierwszego musiałabym dokupić porządny fotelik Maxi Cosi,a w tym drugim jest w zestawie:) Ten drugi wizualnie bardziej mi się podoba,a pierwszy dziewczyny sobie chwalą:)Pomóżcie

Gość zau
a co to za firma ten pierwszy wózek -pierwszy raz słyszę. Kiedy rodzisz?

Gość nie wiem czy zdajesz sobie
sprawe z tego, ze oba wozki sa to wozki sztywne. tzn. maja jakas tam amotryzacje ale sie nie bujaja przez co niezbyt dobrze redukuja wstrzasy i nie prowadza sie plynnie. (nie wiem czemu, ale zauwazylam ze gro dziewczyn przy pierwszym dziecku leci na wyglad urzadzen, akcesoriow, odziezy itd. zamiast na ich walory praktyczne i wygode uzytkownika).

Od siebie mogę dodać pewne spostrzeżenie - w tym nr 2 jest bardzo mały 'koszyk' na zakupy lub inne rzeczy które się przewozi podczas spaceru z dzieckiem. Jak dla mnie to duży minus za to. I w tym drugim ta spacerówka taka się płytka wydaje... Wybrałabym nr 1

Gość oj taak taak
o jezu ten drugi straszny, jak wózek kosmiczny :) przecudaczony jak dla mnie.

Gość Niuniulkai
Zdecydowanie ten 2 moja siostra go ma i sobie zachwala ;) teraz ja jestem w ciąży i a pare miesięcy go ,,odziedzicze" ;)

Gość oba maja strasznie male
gondole, z ktorych dziecko lada moment wyrosnie

Przed chwilą pisałam w innym temacie. Mam el nino i do niego fotelik maxi cosi cabrio.Jestem bardzo zadowolona, w zimie bardzo dobrze się sprawdza. W lecie też było ok.

Gość nowamary
ten drugi jest bardzo wwrotny, wystarczy ze nawet male dziecko bedzie chciało zajerzeć do wozka i wpozek sie przewraca. lepiej nie ryzykowac. jam jialam bardzo podobny do tego pierwszego, z funkcji głebokiego bylam bardzo zadowolona zas ze spacerówki średnio bo była za cieżka i kupiłam osobno spacerówke ale ogolnie ten pierwszy lepszy

Gość Katastrofffa
ten Quinny Buzz wydaje mi sie taki malo "przejsciowy" chyba ,ze sie czegos niedopatrzylam.Albo dziecko w gondoli albo prawie w "pionie" na siedzaco :/ Roznica w cenie tez jest spora to akurat ci na fotelik porzadny starczy ;)

Gość z pompowanymi kołami
fd

Wybrałabym ten nr.1. Ten drugi miała moja koleżanka i nie była zadowolona: przednie koło blokowało sie w poprzeg i trudno bylo jeżdzić,mały kosz pod wózkiem i mala gondola.Siedzisko spacerówki kubełkowe,gdy opuszczasz dziecku oparcie gdy śpi nożki idą do góry-nie fajna pozycja do spania.

Gość aktawres
oba beznadziejne , kółeczka takie że jak będziesz nie daj boże musiała brnąć w śniegu to wrzucisz wózek na plecy dziecko pod pachę i dopierop zaczniesz sie przemieszczac