zakochanaaa16 0 Napisano Styczeń 16, 2013 no więc pisze tutaj jak wszyscy żeby uzyskać poradę :) mam 19 lat i jestem uczennicą trzeciej klasy technikum ekonomicznego. Wiem, że matura i studia dopiero za rok ale powoli zaczynam zastanawiać się co zrobić z dalszym życiem. Jestem pewna na sto procent że nie chce kontynuować nauki w kierunku ekonomicznym, szczerze mówiąc to po prostu się do tego nie nadaje:) mimo, że uczę się dość dobrze nie potrafię się odnaleźć w ekonomi:) natomiast bardzo chciałabym pracować z ludźmi, najchętniej z dziećmi, jako przedszkolanka, psycholog, terapeuta cokolwiek co wiąże się w pewnym sensie z ludźmi (nie wiem jak to wyjaśnić:) ) dużym problemem jest moja sytuacja materialna... Pochodzę z niezbyt zamożnej rodziny, więc studia dzienne raczej odpadają. I tu pojawia się prośba do was o jakąkolwiek radę w jakim kierunku mam się dalej uczyć? Może polecicie jakąś uczelnie? Wiem, że napisałam to trochę chaotycznie ale mam mętlik w głowie:* Z góry bardzo dziękuję w każdą odpowiedź :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach