Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maczeta1983

Czy ja juz zawsze bede samotny?:(

Polecane posty

Sorki, ze zawracam wam glowe. Jesli nie chcecie to nieczytajcie po prostu. Ja juz naprawde nie mam z kim o tym pogadac Wszystkie moje problemy z kobietami zaczely sie gdy w wieku 22l poznalem Kaske (moja rowiesniczka). Po roku czasu zareczylismy sie, a potem zaczelismy planowac slub. Wtedy bylem bardzo szczesliwy, kochalem ja bardzo, byla dla mnie wszystkim. Niestety pewnego dnia zostawila mnie dla innego To byl straszny cios dla mnie. Najgorszy kop jaki dostalem od zycia :'( Wtedy tez probowalem sie zabic (teraz wiem, ze to bylo glupie). Dlugo nie moglem sie pozbierac Gdy mi sie udalo to wyjechalem do innego miasta, znalazlem prace i zylem w spokoju dopoki nie poznalem Emilki (Byla 10l mlodsza ode mnie ja mialem 24 a ona 14) Bylismy ze soba prawie polroku. Wtedy znowu poczulem sie szczesliwy. Ona naprawde mnie kochala i ja tez. Nigdy nic ode mnie niechciala a za mna poszlaby wszedzie. Rozumielismy sie bez slow jesli wiesz co mam na mysli. Wspolne wypady nad jezioro, imprezy i inne fajniejsze rzeczy. Kto wie jakby to dalej bylo gdyby nie jej rodzice ktorzy sie o nas dowiedzieli rozdzielili nas na sile. Kupa problemow i wgl doszlo do tego ze ucieklismy razem i przez miesiac blakalismy sie po Polsce (Mozecie teraz zle myslec o mnie i uwazac ze ja skrzywdzilem (Mozecie naprawde zle o mnie myslec i potepiac mnie. Macie do tego prawo i rozumiem was. Majac teraz 30l i spogladajac na przeszlosc wiem ze to co robilem bylo nierozsadne. Ale uwierzcie mi ze wtedy mnie i Emilke laczylo prawdziwe uczucie, nie jakies zauroczenie itp, nigdy ale to nigdy nie zrobilem nic wbrew jej woli. I mimo swojego mlodego wieku byla naprawde rozgarnieta i dojrzala. Mogla by zawstydzic nie jedna 20latke. Mozecie mi wierzyc lub nie. Wasza sprawa)). Ale to wlasnie ja najmilej wspominam i tylko jej fotki nadal mam. Po tym wszystkim wrocilem do rodzinnego miasta. Nowa praca, nowe nadzieje. Poznalem Basie. Mialem wtedy 26l a ona 35. Ze soba bylismy prawie rok. Poczym znikla bez slowa. Do tej pory niewiem co sie z nia stalo przepadla:'( Tak wlasnie zycie skopalo mnie poraz kolejny wtedy odpuscilem sobie zwiazki. Owszem mialem dziewczyny na jedna noc. Z takimi nie mam problemu. Zawsze jakas wychacze. Tak czas lecial dopoki nie poznalem Dominiki (16l) Ale i ona po 4 miesiacach mnie zostawila :"( Jak widzicie zycie ciagle mnie kopie i za kazdym razem coraz ciezej jest mi sie podniesc Sorki jesli smece. Caly czas zastanawiam sie co ja robie nie tak Prosze o pomoc.

Powiem szczerze, że przeraża mnie to że mając 24 lata molestowałeś 14-latę (bo tak to można nazwać) ty byłeś dorosłym facetem a ona jeszcze dzieckiem. ogólnie to użalacz z ciebie straszny

Nierozsądne???? :D:D:D:D:D:D Palancie przecież to PEDOFILIA i powinni cię za to do pierdla wsadzić ,a wtedy byś robił za cwela :o

Gość wiem to
Bardzo głupi ten wątek z tą 14-latką - bez tego resztę historii może bym łyknęła. A tak... marna prowo...

Gość kasy kasy ;;;;
a samemu zle??? ja tam snglowam pol zycia i bylo mi najlepij wtedy

Gość katolka
też sobie zadaje takie pytanie autorże

przede wszystkim odczep sie od nastolatek.jak ty sie mozesz nie dziwic,ze zostajesz porzucony jak wybierasz takie mlode dziewczyny??przeciez one jeszcze maja siano w glowie i o malzesntwie nie mysla. szukaj dziewczyny w przedziale 24-30.wtedy powinno sie udac:)

Gość 14 Latka ?
Gdyby miała już cycki i figurę bardziej kobiecą niż dziecięcą to ruchał bym :)

Gość Ciesz się że miałeś jakieś
kobiety, bo ja mam tyle lat co ty i jeden 4 miesięczny związek na koncie i parę przygód. A laska mnie nie kochała tylko wykorzystywała.

Dlaczego mam porzucić nastolatki skoro ja lepiej z nimi się dogaduje niż z moimi rówieśniczkami? To nie jest żadna prowokacja. to prawdziwa historia mojego życia. i co najlepsze jest, że laskę na jeden raz wyrwę bez problemu, niezależnie od wieku. ale żeby jakaś chaciała ze mną być to już lipa?:(

Wy napradę nie wiecie co to jest samotność:( Ja nie jestem stworzony do życia samemu:( i wiecie co butelecząco wygłądea:(ka tramalu coraz bardziej kusz