Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasljds

dlaczego poród SN jest taki obrzydliwy ??

Polecane posty

Gość kasljds

fuuj :O

Gość zau
Co naoglądałaś sie filmików? Zawsze możesz zapłacić i mieć cc więc w czym problem

Gość gh67 trosze inaczej
JEST ALE MOZNA WYBTAC CC ZAPLACIC I JUZ PO CO SIE NAKRECAC?

Gość nnhytr
miałam okazje oglądać 2 cesarki i to tez nic pięknego:)

Gość fillantropp
dlatego żeby się głupi miał o co pytać.

Gość Czekając na rozum
obrzydliwy? jak każda interwencja medyczna jest śluz, pot, krew, odchody, krzyk, ból i...ulga dojrzałości życzę, będzie łatwiej w życiu, bo tych interwencji w Twoim życiu będzei coraz więcej..czego oczywiście Ci nei życzę

Gość kasljds
Małolatą juz nie jestem, a szkoda. Nie zmienia to postaci rzeczy, ze uwazam sn za cos obrzydliwego. Nic na to nie porade. Zgadzam sie, ze cesarka tez piekna nie jest, ale o niebo lepsza niz sn.

Gość żeby sraniu nie było
smutno.

Wszystkie zabiegi medyczne są ohydne, dlatego do bycia lekarzem czy pielęgniarką trzeba miec konkretne predyspozycje. Jeżeli myslisz, ze cc jest piękna, to sie mylisz.

Gość żeby sraniu nie było
smutno

Gość yukki
no to popatrz na seks: przekrwione organy, śluz, sperma, do tego odgłosy...piękne? a jedzenie, defekacja - w życiu większość procesów z nim związanych jest dość paskudnych :P

Gość kasljds
mniałam dwie cc, wiem mniej wiecej jak to wygląda..

Gość kasljds
zgoda, ale skoro urodzenie dziecka uważa się za cud - to juz sama droga jego przyjscia na swiat juz taka cudowna nie jest.. brr

Gość nnhytr
jestem studentka pielęgniarstwa i oglądałam cesarki z drugiej strony parawanu:) wolę sn

Gość janse, mogłoby być łatwiej
ale najwiekszym wg mnie cudem jest to, że po porodzie sn tak szybko mozna dojść do siebie. Urodziłam dwoje dzieci sn. pierwsze z bocznym nacięciem. Był ból, niestety zakażenie po porodzie i w ogóle.... A drugi poród bez nacięcia, bez pęknięcia. Sam poród trwał około 3 godzin. Owszem później jest połóg, który piękny nie jest, ale kobiety hartowane są do tego gdzieś od 12-13 roku życia, kiedy mają pierwszą menstruację ( to też piekne nie jest). Byłam w świetnej formie, dziecko cudne, czułam się świetnie. Nie wiem, czy jest jeszcze jakiś "zabieg" medyczny, który taaaaaaaaak wygląda jak poród, a po którym tak błyskawicznie mozna być w formie:)

Gość Czekając na rozum
możesz byc i "wielolatą", co nie zmienia faktu że brak Ci dojrzałosci..... czasami dzieci są bardziej dojrzałe od niektórych dorosłych :)

Gość kasljds
ja po obydwu cc tez bardzo szybko doszłam do siebie... wiec na to nie ma reguły..

Gość kasljds
brak mi dojrzałosci bo uwazam sn za obrzydlistwo? to tylko moje zdanie... i tyle kazdy moze miec swoje ... i z dojrzałoscia ma to niewiele wspolnego