Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, choroszcz wzywa napisał:

tylko ty tu jesteś ostro zafiksowana 😂 có,z, to dłuższe przebywanie z libedem musiało się na tobie odbić 😂 ale nie trafiłaś, fail

o to juz sie nie bedziemy lubic 😄

Jeszcze synonimy jakbym kogos nie przekonała :d

Synonimy do słowa drobny

1. drobniusi, drobniutki, drobniusieńki, drobniuteńki, drobniuchny, mały, filigranowy, delikatny, miałki, nieduży, niewielki, skromny, niepokaźny, nieznaczny, nieokazały, nieobfity, minimalny, mikroskopijny, znikomy, nikły, mikry, tyci, karli, wąski, śladowy, nietęgi, nieodczuwalny, niezauważalny, niewyczuwalny, symboliczny

trudno nazwać dziewczyne czy faceta ponad 1.8m niezauważalnym czy mikroskopijnym no umówmy sie 😃 nawet przy niedowadze 

1 minutę temu, syntezator mowy - karol napisał:

o to juz sie nie bedziemy lubic 😄

Przecież to Ewka 😃

Przed chwilą, syntezator mowy - karol napisał:

no przeciez wiem 😄

napisala to samo co wczesniej pod swoim nickiem tylko dodala na koncu fail dla niepoznaki

Jeszce była jakaś kiedys  wtopa w poście do ciebie ale już nie pamietam takie powiedzonko sie wkradło jej 😃 potem była beka z prime time i sie zwinęła 

6 minut temu, choroszcz wzywa napisał:

chodzi o całokształt, wyjątkowo muszę zgodzić się z męską częścią w większości, a azjatki podobają się często i facetom i kobietom, widocznie ja również należę do tego grona z "pospolitym" gustem 😅 bo uważam je za dość ładne, a czarne za mało atrakcyjne ;>

Haha ta tutejsza część męska nie ma pojęcia skąd się wzięły latynoski więc nie szarżuj z tym pospolitym gustem.

21 minut temu, syntezator mowy - karol napisał:

ten facet jest jakis dziwny nie pamietam juz co z nim  nie tak ale zapamietalm z jakiegos wywiadu ze cos nie hallo z nim bylo. 

No na pewno coś nie hallo jakby było hallo to by chodził po deptaku ze zdobyczna Filipinka pod pachą a nie starsza brzydka Polka 😃

Edytowano przez dep_sour
  • Haha 1

1 minutę temu, Molinezja. napisał:

Haha ta tutejsza część męska nie ma pojęcia skąd się wzięły latynoski więc nie szarżuj z tym pospolitym gustem.

Oni nawet nie wiedza skad sie biorą dzieci 😃

Przed chwilą, dep_sour napisał:

No na pewno coś nie hallo jakby było hallo to by chodził po deptaku z Filipinka pod pachą a nie starsza brzydka Polka 😃

jak sobei rpzypomne to ci napisze ale zakodowalem sobie ze cos z nim nie tak i jak nawet nie wiedzialem ze on z jakas boczarska jest ja chlopa kojarze z jakiegos serialu na polsacie

Przed chwilą, syntezator mowy - karol napisał:

jak sobei rpzypomne to ci napisze ale zakodowalem sobie ze cos z nim nie tak i jak nawet nie wiedzialem ze on z jakas boczarska jest ja chlopa kojarze z jakiegos serialu na polsacie

No zapewne jest to brak upodobania do Filipinek 😃

3 minuty temu, syntezator mowy - karol napisał:

raczej mi sie z jakims smierdzielem kojarzy ale nie wiem dlaczego 😄

albo fetyszysta stop 😄

Jak już dzisiaj ustaliliśmy ludzie maja różne fetysze 😀 co pokazuje ten temat. Nie wiem co gorsze fetysz na hot twelve czy stopy. Ja tam nie różnicuje fetyszy fetysz to fetysz kazdy ma inny:p

Choroszcz podobnie jak Ewka przezywa jakies 9 zł lezaka - ktos prócz tych ‚dwóch’ osób wie o co chodzi w ogóle ?😃

20 minut temu, Molinezja. napisał:

nie ja nazwałam ten gust "pospolitym", a jedynie powtórzyłam, a że tutaj jakaś połowa to lebiody nie mające pojęcia o czymkolwiek i będące 50 lat za (nomen omen 🤣) murzynami to wiadomo nie od dziś 😂

36 minut temu, dep_sour napisał:

Właśnie nie wiem jakie to ma znaczenie dla mnie żadne Lubie sie spierać jak wiem ze mam racje jeszcze bardziej ale dla niego jakie to ma znaczenie to nie mam pojęcia 😃 przecież jest wiele innych slow na okreslenie takich osób jak wysoka i szczupła. Może za dużo lezak pisze o wyższości petite nad reszta świata i kazdy musi być petite nawet jak jest grande 😃

jakby była grubej kości też by była wysoka i szczupła a jest do tego delikatnej budowy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się