E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 328 Napisano 45 minut temu 2 minuty temu, choroszcz wzywa napisał: tylko ty tu jesteś ostro zafiksowana có,z, to dłuższe przebywanie z libedem musiało się na tobie odbić ale nie trafiłaś, fail Bicu ostatnio twierdził też że jesteś wieczorna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy - karol 25 Napisano 45 minut temu 3 minuty temu, choroszcz wzywa napisał: tylko ty tu jesteś ostro zafiksowana có,z, to dłuższe przebywanie z libedem musiało się na tobie odbić ale nie trafiłaś, fail o to juz sie nie bedziemy lubic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 37 Napisano 45 minut temu Jeszcze synonimy jakbym kogos nie przekonała :d Synonimy do słowa drobny 1. drobniusi, drobniutki, drobniusieńki, drobniuteńki, drobniuchny, mały, filigranowy, delikatny, miałki, nieduży, niewielki, skromny, niepokaźny, nieznaczny, nieokazały, nieobfity, minimalny, mikroskopijny, znikomy, nikły, mikry, tyci, karli, wąski, śladowy, nietęgi, nieodczuwalny, niezauważalny, niewyczuwalny, symboliczny trudno nazwać dziewczyne czy faceta ponad 1.8m niezauważalnym czy mikroskopijnym no umówmy sie nawet przy niedowadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 37 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, syntezator mowy - karol napisał: o to juz sie nie bedziemy lubic Przecież to Ewka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy - karol 25 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, dep_sour napisał: Przecież to Ewka no przeciez wiem napisala to samo co wczesniej pod swoim nickiem tylko dodala na koncu fail dla niepoznaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 37 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, syntezator mowy - karol napisał: no przeciez wiem napisala to samo co wczesniej pod swoim nickiem tylko dodala na koncu fail dla niepoznaki Jeszce była jakaś kiedys wtopa w poście do ciebie ale już nie pamietam takie powiedzonko sie wkradło jej potem była beka z prime time i sie zwinęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molinezja. 16 Napisano 42 minuty temu 6 minut temu, choroszcz wzywa napisał: chodzi o całokształt, wyjątkowo muszę zgodzić się z męską częścią w większości, a azjatki podobają się często i facetom i kobietom, widocznie ja również należę do tego grona z "pospolitym" gustem bo uważam je za dość ładne, a czarne za mało atrakcyjne ;> Haha ta tutejsza część męska nie ma pojęcia skąd się wzięły latynoski więc nie szarżuj z tym pospolitym gustem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy - karol 25 Napisano 42 minuty temu ja wbrew pozorom lubie ewke bywa bekowa i ja sie czesto z nia zgadzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 37 Napisano 41 minut temu (edytowany) 21 minut temu, syntezator mowy - karol napisał: ten facet jest jakis dziwny nie pamietam juz co z nim nie tak ale zapamietalm z jakiegos wywiadu ze cos nie hallo z nim bylo. No na pewno coś nie hallo jakby było hallo to by chodził po deptaku ze zdobyczna Filipinka pod pachą a nie starsza brzydka Polka Edytowano 40 minut temu przez dep_sour 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 37 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Molinezja. napisał: Haha ta tutejsza część męska nie ma pojęcia skąd się wzięły latynoski więc nie szarżuj z tym pospolitym gustem. Oni nawet nie wiedza skad sie biorą dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy - karol 25 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, dep_sour napisał: No na pewno coś nie hallo jakby było hallo to by chodził po deptaku z Filipinka pod pachą a nie starsza brzydka Polka jak sobei rpzypomne to ci napisze ale zakodowalem sobie ze cos z nim nie tak i jak nawet nie wiedzialem ze on z jakas boczarska jest ja chlopa kojarze z jakiegos serialu na polsacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 37 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, syntezator mowy - karol napisał: jak sobei rpzypomne to ci napisze ale zakodowalem sobie ze cos z nim nie tak i jak nawet nie wiedzialem ze on z jakas boczarska jest ja chlopa kojarze z jakiegos serialu na polsacie No zapewne jest to brak upodobania do Filipinek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syntezator mowy - karol 25 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, dep_sour napisał: No zapewne jest to brak upodobania do Filipinek raczej mi sie z jakims smierdzielem kojarzy ale nie wiem dlaczego albo fetyszysta stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 37 Napisano 33 minuty temu 3 minuty temu, syntezator mowy - karol napisał: raczej mi sie z jakims smierdzielem kojarzy ale nie wiem dlaczego albo fetyszysta stop Jak już dzisiaj ustaliliśmy ludzie maja różne fetysze co pokazuje ten temat. Nie wiem co gorsze fetysz na hot twelve czy stopy. Ja tam nie różnicuje fetyszy fetysz to fetysz kazdy ma inny:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 37 Napisano 25 minut temu Choroszcz podobnie jak Ewka przezywa jakies 9 zł lezaka - ktos prócz tych ‚dwóch’ osób wie o co chodzi w ogóle ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 21 Napisano 15 minut temu 20 minut temu, Molinezja. napisał: Haha ta tutejsza część męska nie ma pojęcia skąd się wzięły latynoski więc nie szarżuj z tym pospolitym gustem. nie ja nazwałam ten gust "pospolitym", a jedynie powtórzyłam, a że tutaj jakaś połowa to lebiody nie mające pojęcia o czymkolwiek i będące 50 lat za (nomen omen ) murzynami to wiadomo nie od dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 37 Napisano 11 minut temu 36 minut temu, dep_sour napisał: Właśnie nie wiem jakie to ma znaczenie dla mnie żadne Lubie sie spierać jak wiem ze mam racje jeszcze bardziej ale dla niego jakie to ma znaczenie to nie mam pojęcia przecież jest wiele innych slow na okreslenie takich osób jak wysoka i szczupła. Może za dużo lezak pisze o wyższości petite nad reszta świata i kazdy musi być petite nawet jak jest grande jakby była grubej kości też by była wysoka i szczupła a jest do tego delikatnej budowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 37 Napisano 10 minut temu wgl wy tu pitu pitu a leżak przyznał że mu za często nie stoi i wolalby częściej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach