Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BodyTemple.pl

Jak spalić największą ilość tłuszczu! - Zobacz

Polecane posty

Gość BodyTemple.pl

Czesc, Wszystkim tym którzy marzą o pięknej sylwetce, polecamy nasz najnowszy raport: "Jak Spalić Jak Największą Ilość Tłuszczu" w formie e-booka. Zostań naszym fanem: http://www.facebook.com/sklepBodyTemple I dopisz się w poście odnośnie raportu! Oczywiście również udostępnienie dla znajomych mile widziane! Mamy nadzieje, że raport okaże się pomocny w walce z niechcianym tłuszczykiem! Pozdrawiamy Zespół Bodytemple.pl Szybkie i skuteczne odchudzanie

Gość Violetka135
Hej.. ja chce raport.. odchudzam sie bezskutecznie od 3 miesiecy.. Zostałam fanką i czekam na ebooka :))

Gość Bergamotka123
Ja tez zapisalam sie po raport.. zobaczymy :D

Gość Kaśka0
A ja nie mam co spalac! :P

Gość Violetka135
Szczesciara :))

Gość Demode
Chetnie zaznajomie sie z raportem :D

Gość Kaśka_Mirela
Ja też już zapisałam się po raport hahaha :)) A czy któraś z was ma może jakies jeszcze materiały odnośnie odchudzania?

Gość Madzia196565545
Tez nie wierzyłam, choć kupowałam bo nadzieja zawsze jest, a każdy chce dobrze wyglądać. Przestałam czytać reklamy i zapytałam koleżanki (co schudła 25kg) co poleca i poleciła BTL MEDICA SLIM . W 3 miesiące straciłam dokładnie 19kg, z tego aż 8,5 już w pierwszym miesiącu, Preparat dość drogi, ale skuteczny. Ja za 1 opakowanie (na miesiąc) płaciłam ok 100zł - choć na allegro widać tańszy. Juz sasiadki, ktorym polecilam mi dziekuja:)