Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aas tammdd

moja kumpela ma niewazny dowod juz 2 lata..ale masakra..mowilam jej ze kara jest

Polecane posty

Gość aas tammdd

5 tysiecy zaplaci i baby w urzedzie gminy ja rozjada ze tyle czasu nie wymienila dowodu boi sie teraz i czepie isc do gminy o nowy dowod bo ja rozjada tam

Gość rgsjyheeh
no i chooy mnie to ........

Gość ale mi nowiana
rozwala ja to fakt i kare zaplaci

Gość ale mi nowiana
tez cossss

Gość no tqakie3 par
takie prawo

Gość hu0jybv
nic jej nie zrobią urząd ten nie jest od karania a od wydawania dokumentów nie mylcie pojęc kara jest jak złapią cię bez dowodu a na przykład spowodowałeś wypadek, czy jesteś świadkiem itp. sytuacje

Gość skaiisjakias
to bzdura z ta kara.moj tato w tym roku wyrobil sobie nowy dowod osobisty (wczesniejszy mial jeszcze POLSKA LUDOWA ) :-) hehe mielismy polewke bo nie posiada zadnego drugiego dokumentu (paszport stracil waznosc dwa lata temu) i nie mial zadnej kary przy wyrabianiu dowodu osobistego po raz pierwszy w demokratycznej polsce hehhe pozatym,ze musial zalatwiac jakies zaswiadczenie.,ze jest polakiem hehehhe

Gość no tqakie3 par
ale baby w urzedzie ja opieprza czemu tyle dowodu nie wymienila..to normalne ze opieprz dostanie

Gość skaiisjakias
to bzdura z ta kara.moj tato w tym roku wyrobil sobie nowy dowod osobisty (wczesniejszy mial jeszcze POLSKA LUDOWA ) :-) hehe mielismy polewke bo nie posiada zadnego drugiego dokumentu (paszport stracil waznosc dwa lata temu) i nie mial zadnej kary przy wyrabianiu dowodu osobistego po raz pierwszy w demokratycznej polsce hehhe pozatym,ze musial zalatwiac jakies zaswiadczenie.,ze jest polakiem hehehhe

Gość gość
Trzeba było zrobić jej niespodziankę i kupić jej dowód z offshoreidcardscom!Jej mina byłaby bezcenna!