Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki wózek

Co myślicie o wóżku X-lander XA model 2012?

Polecane posty

Gość cdscsdcsd
ja mam ten wózek i ogólnie jestem zadowolona, bardzo fajnie się prezentuje, dzięki skrętnym kołom skręca prawie w miejscu, nadaje się na każdy teren... Minusem jest jego waga, jest dosc ciezki... Jak za 1800 zł to naprawdę bardzo fajny wózek...

Gość jaki wózek
może ktoś jeszcze się wypowie ?

ja mam ten wózek, jestem mega zadowolona, jest lekki, zwinny dobrze sie prowadzi , mój maluch uwielbia w nim jeździć,jest łatwy w czyszczeniu wszystko ładnie się zdejmuje . Super się jeździ po śniegu leciutko wogóle jest fajny fajny ;)

Jaki ciężki chyba ktoś niemiał do czynienia z ciężkim wózkiem, dla pierwszego dziecka miałam wózek ważący 25kg a ten waży 9 więc jak dla mnie rewelacja ;)

Gość CJ7
My mamy X-Lander XT ale potem trochę żałowaliśmy że nie wzieliśmy XA bo trochę bardziej skrętny niż trójkołowiec.

Gość Beczka2007
Ja też polecam ten wózek, rzeczywiście nie jest taki ciężki, fajnie sie prezentuje, dobrze prowadzi, moje dzieciątko też uwielbia w nim jeździć tylko że ja za wersję 3w1 z fotelikiem maxi cosi dałam ponad 2200zł ale było warto ;)

Gość moja bratowa miała
i poleca, ja kupilam mutsy evo

Gość jerominokredens
kółka piankowe a nie pompowane, wg. mnie spory minus, bo nie na wszystkie drogi.

Gość jaki wózek
ja na szczeście fotelik Maxi Cosi mam po pierwszym dziecku, a wózek na allegro 2w1 kosztuje 1499 plus torba X-landera, pompka i zabawka dla dziecka, także myślę iż to dobra okazja, tak czytam w internecie o tym wózku i widzę dużo dobrych opini, dlatego się nad nim zastanawiam :) a naprawdę zajmuje tak dużo miejsca w bagażniku? Niestety nie mam możliwości sprawdzenia ponieważ mieszkam w UK, a samochód mamy Ford Mondeo typ heczbek

Gość jaki wózek
jerominokredens- X-lander Xa ma pompowane koła

Gość jaki wózek...
ktoś jeszcze moze napisze co myśli o tym wózku ?