Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karo0olina

Brak zardoka i bóle

Polecane posty

Gość Karo0olina

Witam, jestem w 7 tygodniu ciązy dwa tygodnie temu byłam na USG lekarz stwierdił puste Jajo i przyjśc za tydzien, byłam, bez zmian, brak przepływu naczyniowego, zarodka, powiedziałam mu że mam bóle i czasem skórcze zalecił wybranie się na Bete poszłam wynik 2409 co wskazuje na 6/7 tydzień i w razie dalszych Bólów zgłosić się do szpitala.... Bóle są nadal ale krwawienia nie mam, powiedzcie proszę co mam robić!!??

Gość 7891258
Słuchaj tego co ci serce mówi-jeśli czujesz że coś nie tak to na pogotowie-ale jeśli są bóle takie do wytrzymania i wydaje sie że oprucz dyskonfortu reszta jest ok.To spróbuj sie odpręrzyć i nie denerwować.

Gość Karo0olina
serce mówi mi że jest coś nie tak, czasem mam taki skórcz ze sie wyprostować nie potrafie ale boję się iść do szpitala..

Gość Karo0olina
czuję że coś jest nie tak, czasem jak złapie mnie skórcz to sie nie umiem wyprostowac musze wtedy chwile odetchnąc i przechodzi.. boję się tam iść

Gość zau
na skurcze to no spa. powtórz beta hcg po 48godz. od pierwszej

Gość Patent na własne zdanie
Przy USG 4/5 tydzień każdy lekarz powie brak zarodka, bo go jeszcze nie widać. Ew. możesz zrobić bete jeszcze raz aby sprawdzić czy rośnie. Musisz czekać...Za szybko ci diagnozowano ciążę, bo do pewnego momentu więcej to stresu przynosi niż wiedzy. Mój gin do 8 tygodnia nie zakłada książeczki i nie robi badań, oprócz krwi i moczu, twierdzi że to nie ma sensu.