Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmelitka;;;;

Moi rodzice zwarjowali na punkcie mojego przyszłego dziecka a teściowie olewają

Polecane posty

Gość vfdgvbfdgvfdgfd
nic nie kupiła poza pampersami i wanienką o której jej przypominaliśmy kilka razy bo sama się podjęła kupić, xxx ale jestescie beznadziejni, przypomnieli sie hahahaha TO WASZ ZASRANY OBOWIAZEK JAKO RODZICOW KUPIC DZIECKU POTRZEBNE AKCESROIA I PIELUCHY. tesciowa mogla sie zdeklarowac a potem moglo sie jje odwidzieci i ok, ale zeby sie przypominac to trzeba byc niezlym zjebbbbem

Gość Jak babcia i dziadek
deklarują że kupią wienkę a potem się rozmyślają to niezłe dziady z nich. Tak się zwyczajnie nie robi, zwłaszcza że zostają dziadkami i pojawi się nowy człowiek na świecie a oni jako starszyzna powinni dotrzymać słowa a jak nie , to nie obiecywać wcześniej nic bo wyszli na niedojrzałych głupów .

Gość no właśnie przecież . . . . .
zwłaszcza, że wanienka grosze kosztuje. mi moi rodzice dali 3000 na wózek np, a teściowie nic, jeszcze podnieceni są, że dostaliśmy ubranka przechodzone po dwóch synach mojego męża. Oddałam je na PCK.

Gość no nie ale pytanie
ani rodzice ani tesciowie nie maja zadnego przymusu ani obowiazku kupowac moga co jest miłe i serdeczne a fakt ze zostana dziadkami niczego nie zmienia uwazam ze upominanie sie o cokolwiek jest nie na miejscu nawet jesli wczesniej byly obietnice niespelnone to swiadczy nie za dobrze o tej osobie ale tez nie lepiej o tym kto sie upomina trzeba miec trochu ambicji przeciez wanienka kosztuje grosze moi tesciowie tez mieli kupic wozek kupilismy sami w koncu ale zachowałam swoja ambicje i nie wypominałam pzypominałam tesciowie sami sie zreflektowali za nietakt i zrehabilitowali pozniej czyms innym

Gość vgfdgffd
jak sobie robicie bachory to kase na nie wyłózcie a nie liczcie na rodzine i znajomych dookola. TO WASZ ZAKICHANY OBOWIAZEK.

Gość no właśnie przecież. . .
Ja się o nic nie upominałam i nie zamierzam, jeżeli moi rodzice mieli gest i dali mi na wózek to nieładnie by było nie przyjąć, jeśli by nie dali kupiłabym wózek sama.