Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehe nareszczie szczesliwa.

sprzedalam dusze diablu mam na koncie sporo pieniedzy i ladna twarz

Polecane posty

czyli to o co prosilam

nie nabijaj sie z tak powaznego tematu - ten kto oddal dusze diablu straci wszystko co mial, wszystko! jest na straconej pozycji - a Tobie to ja najzwyczajniej w swiecie nie wierze

Gość to dla hecy z przodu plecy
no to dopiero początek zabawy Tak mówi Pan Bóg: Oto nadchodzi jedno nieszczęście za drugim. 6 Koniec nadszedł, nadszedł koniec dla ciebie, oto nadszedł. 7 Nadszedł dla ciebie zgubny los, o ty, mieszkańcu ziemi! Nadszedł czas, bliski jest dzień utrapienia, a nie radosnych pląsów na wzgórzach. 8 Teraz wyleję mój gniew na ciebie i moją zapalczywość uśmierzę na tobie. Będę cię sądził według twoich dróg, obciążając cię wszystkimi twymi obrzydliwościami. 9 Oko moje nie okaże litości, nie będę oszczędzał, ale według twojego postępowania otrzymasz odpłatę, a twoje obrzydliwości będą pośród ciebie i poznacie, że Ja jestem Pan, który uderza. 10 Oto ów dzień, oto nadchodzi. Wyszedł zgubny los, kwitnie niesprawiedliwość, pycha się rozwija1. 11 Gwałt stał się berłem niesprawiedliwości. . 12 Nadchodzi czas, zbliża się ów dzień. Kupujący niech się nie cieszy, a sprzedawca niech się nie smuci, gniew bowiem zapłonął przeciwko wszystkim. 13 Sprzedawca bowiem nie wróci już do rzeczy sprzedanej, nawet jeśli pozostanie jeszcze przy życiu, gdyż gniew2 nad ogółem nie ustanie i nikt z powodu swej niegodziwości nie będzie mógł ocalić życia. 14 Dmijcie w surmy, chwytajcie za broń, lecz nikt do boju nie ruszy; albowiem gniew mój obejmuje wszystko.

Gość dsfasdfada
Taak? A jak go przywołałaś żeby zawrzeć umowę? :classic_cool: PS. Każdy kto wierzy w bożków i szatanów to skrajny imbecyl :classic_cool:

no trudno przekonywac nikogo nie bede nie o to chodzi chce podzielic sie z wami moim szczesciem :) szybko zarobilam pieniadze i moja twarz zamienila sie nie do poznania, nie dlugo wyjade na stale do kaliforni gdzie przezyje zycie tak jak sie powinno!

Gość dsfasdfada
Jakie życie? Podobno dostaje się 10 lat. :classic_cool:

Gość Moniczkaaaaaaaaaaa
Ja znam dziewczyne z czasów ,która byla gruba i brzydka wtedy. I kiedys ,, dla zabawy" jak bylam u niej w domu przywoływała diabła i podobno wiedziała jak. Obiecała mu dusze w zamian za urodę ,pieniądze i męża. I teraz jak ja zobaczyłam po paru latach to byłam w szoku... Laska sie z niej zrobiła , schudła , wyładniała . Poza tym dostała super prace i ma przystojnego narzeczonego.. Może to przypadek,ale ... sama nie wie

Gość rebeca sharp
Lubię bardzo ten motyw ale w literaturze :) Polecam wszystkim" Fausta "

Gość doktorka faust
hehe nareszczie szczesliwa wątpię w to , że to zrobiłaś ale jeżeli tak to Ci współczuję. Ziemskie życie to tylko chwila. A potem co ??? Ból i cierpienie do końca dni ???

dla mnie to jest zycie, cala reszta poza nim mnie nie interesuje :_

Czyli mialas przelew z pikela,zeby nie powiedziec z piekla rodem?

Gość wpiszcie haslo
ILUMINATTI i wszystko sie stanie jasne.

Gość sdd
No i ciekawe jak to zrobilas.

Gość Toż to skurwie l
I tak bym poszła do piekła bo nie toleruje stwórcy :)

Gość jak to zrobilas?
i co tzn sprzedalas? co diabel bedzie robil z twoja duszA?:O

Gość zajebiozaDream
ale głupia jesteś, trzeb było poprosić o wszystko Wszechświat i obyło by się bez konszachtów z duchami nieczystymi haha

Gość a to zagwostka
Tak mówi Pan Bóg: Oto nadchodzi jedno nieszczęście za drugim. 6 Koniec nadszedł, nadszedł koniec dla ciebie, oto nadszedł. 7 Nadszedł dla ciebie zgubny los, o ty, mieszkańcu ziemi! Nadszedł czas, bliski jest dzień utrapienia, a nie radosnych pląsów na wzgórzach. 8 Teraz wyleję mój gniew na ciebie i moją zapalczywość uśmierzę na tobie. Będę cię sądził według twoich dróg, obciążając cię wszystkimi twymi obrzydliwościami. 9 Oko moje nie okaże litości, nie będę oszczędzał, ale według twojego postępowania otrzymasz odpłatę, a twoje obrzydliwości będą pośród ciebie i poznacie, że Ja jestem Pan, który uderza. 10 Oto ów dzień, oto nadchodzi. Wyszedł zgubny los, kwitnie niesprawiedliwość, pycha się rozwija1. 11 Gwałt stał się berłem niesprawiedliwości. . 12 Nadchodzi czas, zbliża się ów dzień. Kupujący niech się nie cieszy, a sprzedawca niech się nie smuci, gniew bowiem zapłonął przeciwko wszystkim. 13 Sprzedawca bowiem nie wróci już do rzeczy sprzedanej, nawet jeśli pozostanie jeszcze przy życiu, gdyż gniew2 nad ogółem nie ustanie i nikt z powodu swej niegodziwości nie będzie mógł ocalić życia. 14 Dmijcie w surmy, chwytajcie za broń, lecz nikt do boju nie ruszy; albowiem gniew mój obejmuje wszystko. I PONOĆ BÓG JEST MIŁOSIERNY..😴

Gość do hehe nareszczie szczesliwa.
lecz sie ;)

Gość efrthgjh
diabeł choś szybko wysłuchał/ ? :D