Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tryczka

Jaki wózek? Do 1000zł, 3w1. Jakieś porady...?

Polecane posty

Gość Tryczka

Mamy przeznaczone 1000zł na wózek, interesuje nas raczej 3w1, ale tyle tego jest, że nie ogarniam. To jest moje pierwsze dziecko, w otoczeniu noworodków brak, także nie mam kogo się poradzić i naprawdę urosło to do rangi wielkiego problemu wynikającego z niewiedzy. Macie może jakieś sprawdzone modele, firmy?

Gość nie kupuj
wózka 3w1 jeżeli masz tylko 1000 zł.Kup wózek 2w1,a fotelik samochodowy dokup używany lub trochę więcej dołóż i kup nowy,ale porządny.Te foteliki co dają do wózków,to straszne badziewie,nie przeszły porządnych testów i nie mają certyfikatów.Ja bym się bała dziecko do tego włożyć,a co dopiero wozić samochodem.Przemyśl to sobie.

Gość lepiej kupcie
wozek bez fotelika.Bo te co dokaladaja do wozkow to mozna o dupe potluc!A fotelik spbie dokupisz jakiejs sprawdzonej firmy,np. maxi cosi

Gość nie kupisz
dobrego wózka 3w1 za 1000zł.

Gość Tryczka
Tako, BabyDesign, Riko?

Gość agatattatatat
a ja bym ci polecila baby design sprint . Super jest . Spacerowka super

Gość nie kupisz
to kafe mnie wkurza:/

Gość Tryczka
Dziękuję ;)

Gość Tryczka
Jak wkurza to nie korzystaj, bo tu od zawsze były i będą tematy, które dla Ciebie są banalne, dla innych jednak niekoniecznie. Dziękuję za wszystkie odp, szukam 2w1 ;)

Gość ten.........
baby design sprint to masakra:/Jak wózek za 700 zł ma być super? Ani to wyglądu nie ma:/I raczej super opinii też:/

Gość nie kupisz
wkurza mnie,bo cały czas się zacina:) A co Ty myślałaś???

Gość Bądź sobą
a jesteś z okolic Wrocławia lub z Wrocławia?

Gość bangbangggggg
Wlasnie jak juz to moze ten baby design

Gość Tryczka
Nie piszę tu o wózku super, wow i lansie na modną gondolkę. Nie zamierzam wydawać na wózek więcej niż jest to konieczne. Rozumiem też, że nie będzie to pełen wypas, ale to tylko wózek i ważne żeby się dobrze prowadził, a nie latał. Rzeczywiście z 1000zł nie poszaleję w xlanderach, ale na tym mi nie zależy. Dzięki za naprostowanie mnie w sprawie fotelika ;]

Gość Bądź sobą
tryczka jeśli jesteś z okolic wro lub masz mozliwość pojechać za wózkiem to nam znajomi poradzili hurtownie zamiast dawać za wózek np 1500 dasz 1000, my mieliśmy przeznaczone 2000 jak pojechałam do tej hurtowni nie patrzylam naprawdę na cenę, wybrałam taki jak mi się podoba, fakt chciałam aluminiowy ale mąż i moja mama podnosili i ten wózek i aluminiowy i różnicy w kg nie odczuli, na koniec pytam się ile za ten wózeczek a pani mówi że 850 i jeśli chcemy fotelik jest osobno liczony i kosztuje 150 razem 1000 i mam za 1000 nowy wózek 3w1 ja wybrałam taki: http://www.google.pl/imgres?q=zipp+w%C3%B3zek&um=1&hl=pl&sa=N&tbo=d&biw=1280&bih=653&tbm=isch&tbnid=f75Ym5XNAp2xdM:&imgrefurl=http://sprzedajemy.pl/wozek-zipp-3w1-gondola-spacerowka-fotelik-wielofunkcyjny,1485456&docid=TeTtb2J_KRTq4M&imgurl=http://img1.sprzedajemy.pl/540x405_wozek-zipp-w-gondola-spacerowka-7353716.jpg&w=542&h=354&ei=Ntf2ULXFIIyRswaX6IHoBA&zoom=1&iact=hc&vpx=207&vpy=280&dur=140&hovh=181&hovw=278&tx=80&ty=83&sig=108130950047537581643&page=1&tbnh=146&tbnw=237&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:7,s:0,i:102

Gość Tryczka
Niestety do Wrocławia mi baaardzo daleko ;)

Gość Bądź sobą
a dowiedz się czy w twojej okolicy nie ma takiej hurtowni ja nawet o tym nie pomyślałam gdyby nie kolega z pracy męża.. Poszukaj na necie wpisz miejscowość swoją, chyba że mieszkasz w małej to większą do której możesz pojechać i hurtownia wózków. Naprawdę można kupić to samo co w sklepie a dużo taniej...

Gość CJ7
Za taką kwotę to co najwyżej używany. Popatrz na Xlandery.

Gość bibibjabja
ja ci sprzedam jak chcesz albo i za darmo oddam szajs graco ;p

Gość jeśli mogę zapytać
Co jest takiego ekscytującego w wózkach x-lander? Jakaś moda nastała na ten wózek?

Gość olk
No i nie ma mojego wpisu a pisałam że możesz poszukać na all używanego z porządnym fotelikiem ,znalazłam nawet trzy oferty ale jest ich dużo więcej ,ale nie działa i nie ma mojego wpisu

Gość dgdfhdfhfgjhfh
hfhfhfghfdhddhdhdh

Gość pitazraz
o

Gość pitazraz
pcham post

Gość xnxzjzk
Austin coletto 3

Gość pitazraz
h