Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczy jak za mgla

przerazona

Polecane posty

Gość oczy jak za mgla

jestem w ciazy ! jak to sie stalo ???? zabezpieczamy sie od 2 lat biore tabletki regularnie zeby nie bylo :/ 2 tygodnie temu dowiedzialam sie ze zaciazylam 2 miesiac ciazy. myslalam ze brak okresu jest przez tabletki czasami tak mialam a tu bach ciaza.... jestem zalamana jestem za mloda na dziecko po za tym mamy tylko 2 pokojowe mieszkanie wliczajac salon. mieszkanie nie jest za wielkie a narazie nie stac nas aby kupic wieksze:/ mieszkamy w UK rodzina daleko aby nam pomoc a nie chce aby jakas obca baba wychowywala mi dziecko jak ja bede w pracy ... prosze o jakas pomoc , rade, wsparcie.

Gość oczy jak za mgla
16 :(

Gość oczy jak za mgla
mam 21 lat ogolnie w angli mieszkam juz dlugo przyjechalam z rodzicami ale oni sie dorobili i wyjechali rok temu :/

Gość oczy jak za mgla
wynocha podszywie

masz rok macierzynskiego, pozniej mozesz przejsc na part time. A jesli nie chcesz dziecka to pozostaje aborcja, jak pojdziesz do lekarza to spyta ci sie czy dziecko bylo planowane i czy sie cieszysz. Jesli nie zapewne problemu nie bedzie.

Gość dfdsfdfe3333
2 pokojowe mieszkanie w zupełności wam wystarczy.

Gość oczy jak za mgla
16 lat skoncze w lutym.....

Gość muchacece
Coz i tak sie zdarza,teraz raczej skup sie na tym,by sie za bardzo nie stresowac,bo to zle wplywa na dziecko,mam nadzieje,ze nie myslisz o usunieciu 1ciazy?Chyba az tak zle nie jest,bo masz gdzie spac,co jesc i raczej na to zycie jest.Trzeba wziac odpowiedzialnosc i niestety stac sie dorosla...powodzenia,bedzie dobrze.

Gość oczy jak za mgla
Dziękuję za wsparcie. Nie moj partner to polak.

Gość doroothee
Jesteś bardzo młodziutka, zrób jak czujesz bo tylko Ty będzisz musiała poświęcić swój czas i młodość dla dziecka, a nie jesteś przygotowana...Bardzo trudna sytuacja, mieszkanie to nie problem w twojej sytuacji...pozdrawiam...