Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawianka matka

Mam 24l, 3letnie dziecko i checi na kolejne. co wy na to?

Polecane posty

Gość warszawianka matka

zastanawiam co ludzie sobie o mnie pomysla. taka mloda i juz dwoje dzieci... mamy wlasny dom, corka ma wlasny pokoj i jest miejsce na pokoj dla drugiego dziecka. finansowo tez jest ok, stac nas na wakacje za granica i na wypady do knajp. chodzimy modnie ubrani. Moge sobie pozwolic zostac w domu z dzieckiem 1,5roku wiec ogolnie jest ok tylko boje sie co powiedza ludzie a glownie moje rowiesnice bo one nawe nie mezatki a co dopiero mowic o dziecku a o dwoch to szkoda gadac.

Gość Bądź sobą
a robisz dziecko dla siebie czy dla ludzi??

Gość ani obowiazek rodzicow
a wazniejsza dla ciebie jest opinia ludzi bo takie mozna odniesc wrazenie czytajac twoj temat trochu to dla mnie infantylne ze probujesz od nas otrzymac potwierdzenia ze jestes gotowa zostac po raz drugi mama musisz sama wiedziec czego chcesz my mozemy ci pogratulowac jak juz zaciazysz pozdrawiam

I tak sobie bedą myślec. Wiecznie bedziesz za gruba za chuda za niska za wysoka, za ładna, za brzydka dziecko bedziesz miała za ciepło ubrane albo za chłodno, za buro albo za różowo... Nie da się innym dogodzić wiec nie ma co żyć tak zeby innym się podobało. Chcesz kolejnego dziecka i ty i mąż, macie warunki to w czym problem? Z biologicznego punktu widzenia jesteś w świetnym wieku na kolejną ciążę.

Gość do autorki....
nie przesadzasz trochę? 24 lata to normalny wiek na dziecko a nawet dwoje...

Gość oj tam aj tamm
dasz radę

Gość mama 2ch córek
ja mam 24lata i dwójkę dzieci - 3letnie i 4mies. Szczerze mam w nosie co powiedzą inni. Zawsze znajda się tacy co stwierdzą że za wcześnie, za późno, zbyt duża różnica wieku itd. Chcą niech gadają skoro nie mają własnego życia i żerują na życiu innych.

Gość barnej
jak masz warunki i chęci to miej jak najwięcej dzieci - potrzebne są takie z normalnych rodzin. potępiać to można jak menelstwo się rozmnaża :)