Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzoproszeoodpowiedz

Krew podczas stosunku

Polecane posty

Czy powinnam sie martwic? Slowem wstepu; stosuje tabletki antykoncepcyjne, krwawienia z ostawienia nie powinnam jeszcze dostac, dziewica nie jestem od dawna. Wczoraj kochalam sie z partnerem. Na poczatku bylam lekko nawilzona i przy wejsciu poczulam tylko lekki bol (czasem czuje bardziej czasem mniej poniewaz jestem dosyc ciasna). Po skonczonym stosunku na chusteczce zobaczylam troche krwi ale ze sie spieszylam to jakos nie przywiazalam do tego uwagi. Dzisiaj rowniez kochalam sie i po stosunku kiedy poszlam do lazienki rowniez na chustece zobaczylam krew. Nie bylo jej duzo ale ciut wiecej niz wczoraj. Dodam ze jak bylam we wrzesniu u ginekologa to pani ginekolog powiedziala ze mam bardzo niewielka nadzerke ale nic nie trzeba robic. Wczesniej nigdy nie mialam takich problemow.

Gość a od kiedy to
nic się nie robi z nadżerką??????Proponuję iść do innego lekarza.

Tzn powiedziala, ze jest bardzo malutka. Bedzie ja obserwowac. Mam na najblizej wizycie miec wykonana cytologie. Wtedy i na kolejnych wizytach nie byl to odpowiedni termin.

Gość zxzx
To trzeba iść jeszcze raz i tyle.

Gość pojde ale musze umowic sobie
jutro termin. Za 1 razem myslalam ze mi sie tylko wydaje. Ale chcialm dopytac bo jednak troszke bed emusiala czekac na termin