Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKKAAAJJJAAAA

PYTANIE DO MĘŻCZYZN ???

Polecane posty

Gość KKKKAAAJJJAAAA
Gość Danper
Pies chciał mi monitor pogryźć jak to zobaczył.

Gość KKKKAAAJJJAAAA
CZYLI nie podoba ci się ta kobietka ??? bo woczraj na kafe była dyskusja na temat tego że meżczyżni lubią chude modelki oraz anorketyczki więc chciałam zapytać się normalnych ludzi a nie jakiś pedofilów którzy może lubią kości

Gość Uroczy Szymuś
Coś nie bardzo

Gość Danper
Anorektyczni są chore na głowę i z reguły nie mają facetów, co innego przeciętna chudzina ale na pewnie nie ta ze zdjęcia.

Gość a ??????????????
??????? podoba sie komuś ta laska z tego linku ?????????

Gość Danper
Ale się rzucili, łojezu :D:D:D

Gość KKKKAAAJJJAAAA
nie ta pani ze zdjęcia mi się osobiście nie podoba Ma za chude ręce i wygląda tak że wszyscy widzą że jest chora . Ważne żeby być chudym a nie wyglądać na anoreksje ..... Ja jem prawie same , warzywa , owoce , chude mięso ale w porównaniu z tą panią jestem pasztet w w opinii innych jestem chudzinka ... chorowałam na anoreksje bulimię .... a teraz staram się nie chorować ;] Nikt o tym nie wie że miałam / mam problemy bo ludzie uważają taką osobę za idiotę a nią nie jestem ..... po prostu tylko nie lubię tłuszczu .....

Gość ferrugo trattu
Nikomu się nie spodoba, poza jakimś marginesem fetyszystów, który zapewne istnieje. Na tamtym topicu, raczej nie było mowy o takich koszmarach, ale o kobietach szczupłych, chudych o tzw: chłopięcej sylwetce. Ta nieszczęsna istota ze zdjęcia jest przeraźliwie wychudzona i to jest zupełnie inna historia.

Gość KKKKAAAJJJAAAA
Gość marco112211
po prostu ohyda

Gość Uroczy Szymuś
Ależ nam galerię prezentujesz.

Gość Coś nie bardzo
grapher con amore all girls in over all world

Gość Coś nie bardzo
Kafe Poradnik I'm fuck with her all nigth all days

Gość prawictwo pospolite141
Ma anoreksje powinna przytyc przynajmniej 5 kg , to moje zdanie

Gość Coś nie bardzo
KKKKAAAJJJAAAA KURWA! TY JESTEŚ CHORA!

Gość Coś nie bardzo
O MOJA MAMA!

Kobieta o wzroscie 165 cm nie moze wazyc mniej niz 48 kg i nie wiecej niz 56 kg miedzy 48-56 kg to jest prawidłowa waga a ta panna z linku wazy najwyzej 39 kg

Gość nie każdemu dane jest być
to są schorowane kobiety, takie nie podobają się normalnym facetom, owszem jest wielu zwolenników szczupłej kobiecej sylwetki ale nie tego co pokazałaś (poza marginesem zboczonych, bo jak wiadomo tacy też istnieją co ich nawet trupy podniecają)

Gość KKKKAAAJJJAAAA
słuchajcie ja ni emówię że te linki które tu wklejałam są ładne tzn pierwszy nie podoba mi się ta pani .. a na drugim ma ładną tylko bużkę mnie natomiast podoba się ta pani http://anjarubikblog.tumblr.com/ oraz panie typu angelina Jolie - ale one są szczupłe a nie chude ... każda z nas chciałaby taka być I błagam nie zarzucajcie mi że jestem pusta i młoda , bo młoda nie jestem pracuje ...a na co dzień mam do czynienie w wieloma trudnymi sprawami .... a to że chudosć mi się podoba to tylko " dodadek " Powtarzam nie wyglądam na anoreksję ... mam troche tłuszczu na brzuchu ..... ale z tego co widzę mężczyżni akceptują taki tłuszcz jak ja mam [ w większości bo go nie widzą bo schowany jest pod ubraniem ....]

Gość KKKKAAAJJJAAAA
wiecie co ja mam ustaloną wagę i waże taka samą wagę już latek kilka ..... nie zamierzam przytyć nigdy , już prędzje się zabiję ...... 164 /50 kg oczywiście schudnięcie to dla mnie żaden problem ale wtedy ludziska się czepiają bo widać u mnie schudniecie z łatwością dochodzę do wagi 45 kg Im bardziej sie chudnie tym lepiej człowiek czuje się psychicznie ale gorzej fizycznie tzn jest słabo .... Ale teraz już się nie odchudzam bo wyrosłam z tego ... ale magiczna waga 50 musi być i ani gram więcej ... przy 51 sie odchudzam . a poza tym wszystkie badania mam super wszystkie witaminki i mikroelementy dostarczam tyle ile trzeba w pożywieniu warzywkach owocach i mięsie chudym .., rybki chlem tylko razowy , a resztę witaminek dokupuję w aptece , więc niedobory mi nie grożą .... puste kalorie omijam . Polecam zdrowe odżywianie a waga powinna być w normie . Banany i avokado też polecam bo są bogate w witaminy a na pewno zdrowsze niż ciasta czekolady i inne puste kalorie ....

anoreksja jak i otyłosc nie sa zdrowe i powinno sie to tępić

Gość KKKKAAAJJJAAAA
TAK TA O OSTANIEGO LINK ŁADNA I BRZUCH SZCZULUTKI ale meżczyznom podoba sie chyba dlatego że ma duży biusttttt?????? :) cieszę się że wypowiedzieliscie się w moim temaciku . Cieszę się że mnie nie wyzwaliście .. Mili jesteście .... dziękuję i zdrówka życzę wszystkim i "trzymania wagi "