Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PPRROOMMOOCCJJAA

PROMOCJA ,PROMOCJA .. . . . . . .co wy o tym myslicie????

Polecane posty

Gość PPRROOMMOOCCJJAA

Hej mam salon fryzjerski i tak sobie mysle, ze chciała bym zrobić jakas fajna PROMOCJE dla moich klientów stałych i aby zachecic jakis nowych klientów. I tak sobie wymsliłam ze moze cos takiego mogło byc , ze karzdego miesiaca cena promocyjna na inny zabieg np. STYCZEŃ pasemka LUTY strzyzenie meskie MARZEC prostowanie itd. kazdy miesiac do konca roku. Iinformacje o promocjach umiesciła bym na wizytówkach. Zastanawiam sie co wy jako klienci myslicie o takiej promocji ?? Ewentualnie jak macie inne fajne pomysły to piszcie :-)

Gość dobija mnie to !
opcja fajna , tylko nie pisz na reklamówkach że promocje będą cyklicznie kaRZdego mc :P

Gość PPRROOMMOOCCJJAA
CO MASZ NA MYSLI??

Gość wruszka
Ja mam dla Cieie lepszy pomys. A wienc tak: 1. W dniu urodzin klientki (za okazaniem dowodu) 50% zniżki, albo ile tam sobie wymyślisz na dowolny zabieg. 2. Dla stałych klientek co trzy malowania, albo inne zabiegi czwarte gratis. 3. Loteria ( robisz losy z różnymi zniżkami 10, 20, 30, 40, 50, 70%, ewentualnie jakieś gratisy do wykonanej usługi). W ciągu dnia losuje jakaś tam określona liczba osób (tak, żeby nie przesadzić).

Gość kwejka
FAJNA SPRAWA

Gość PPRROOMMOOCCJJAA
FAJNE ALE JESTEM SAMA I NIE MAM CZASU NA TAKIE BAWIENIE SIE A JAK ZROBIE CO MIESIAC COS TO BEDZIE ŁATWIEJ A KLIENT BEDZIE MÓGŁ SOBIE ZAPLANOWAC WIZYTE.

Gość PPRROOMMOOCCJJAA
Dodam ze w tej chwili mam karnety 8WIZYTA STRZYZENIE GRATIS. Nie lubie rutyny chce jakiejs nowosci i mysle ze klienci tez.