Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka.

ciąża? okres? poronienie?

Polecane posty

Gość Ka.

hej ostatni okres mialam 26 grudnia, a 12 stycznia (przedostatni-ostatni plodny dzien) facet wszedl we mnie na kilka ruchow bez gumki (kochalismy sie w gumkach). wczoraj, 15 stycznia (wczoraj) dostalam okres, ktory jest o jakis tydzien za wczesnie i jest bardzo obfity jak na mnie. to mozliwe, aby bylo to juz jakies poronienie? czy to jakis dziwny, przyspieszony okres?

Gość gwiaazdaa123
a ile masz lat? jesli jestes w mlodym wieku, to Twoj organizm jeszcze sie calkowicie nie uregulowal, wiec moga sie zdarzac nieregularne miesiacki i wiadomo miesiaczka nie zawsze jest skapa, lub nie zawsze obfita

Gość Ka.
prawie 25 ;) przez lata bralam tabsy, odstawilam w maju 2012. jedno opakowanie wzielam jeszcze w pazdzierniku 2012. okresy od konca tabsow mialam normalne, ciut opoznione (2-3 dni). a teraz to.. troche mnie zaniepokoilo.

Gość Ka.
prawie 25 ;) przez lata bralam tabsy, odstawilam w maju 2012. jedno opakowanie wzielam jeszcze w pazdzierniku 2012. okresy od konca tabsow mialam normalne, ciut opoznione (2-3 dni). a teraz to.. troche mnie zaniepokoilo.