Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snowhiteee

Złamane serce. Fizyczny ból.

Polecane posty

Gość Snowhiteee

Zostawił mnie facet, jestem w nim szaleńczo zakochana. Widziałam swoja przyłość z Nim. Przy nikim nie byłam tak szczęsliwa, z nikim nie mogłam rozmawiać tak długo przez telefon z nikim nie miałam tak, że w tym samym mmencie mówiliśmy te same słowa...Choć mówił, że jestem ideałem i że nie wie czemu na Niego spojrzałam, czemu Go kocham to... nie jesteśmy razem. A moze tak mówił tylko po to żeby mnie zdobyć. Podobno faceci mówią różne rzeczy jesli mają w tym cel. I tylko głupie idiotki sie na to łapią. To jest skończone, a ja odczuwam wręcz fizyczny ból. Taki ucisk w klatce piersiowej, niepokój, czasem nie mogę złapać oddechu. Czuje sie niepotrzebna, niekochana, czuje że mężczyżni chcą mnie w swoim życiu na chwile, nie chcą mnie na zawsze...

Gość molaa
tak to jest niestety. kiedy my kobiety kochamy za bardzo faceta i nagle on stwierdza ze nie kocha... tez nie moglam oddychac kiedy uslyszalam te slowa, nie jestesmy razem 4 m-ce i nadal czuje bol. podobno czas leczy rany wiec licze ze jeszcze bede szczesliwa. tego samego zycze Tobie