Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to

nie potrafię rzucić palenia

Polecane posty

Gość gość
Desmoxan polecam:-)nie palę 2lata

Gość gość
nie wiem

Gość ret rot
No niestety nie każdy może korzystać z tabexu czy desmksanu bo te mają w swoim składzie cytyzynę zabroniono przez lekarza ze względu na choroby. Dlatego niektórym pozostaje silna wola o ile takową posiada.

Gość mehoferr
A o metodzie ALlena Carra słyszeliśćie? Podobno faktycznie się rzuca, tylko sporo to kosztuje. Waham się.... a dodam, że już nie zamierzam tracić czasu na gumy i akupunkturę. W moim przypadku nie działają.

Gość loliiia
Mnie wystarczyła sama książka 'Możesz rzucić palenie" więc może i Ty spróbuj :) Powodzonka!!!

Gość gość
Mi w rzuceniu palenia pomogło słuchanie audycji i pogadanek od osób, które rzucają lub rzuciły. To bardzo motywujące. Polecam wam jeden z nich: https://youtu.be/mKJjkUN6cwE Mam nadzieję, że przyda się I może być wspierające w rzuceniu palenia :D

Gość Annkannaa
Żadne pogadanki na mnie nie działały dopóki sama nie zrozumiałam że tu chodzi o moje zdrowie, zdrowie moich bliskich. Dopiero kiedy zrozumiałam, że mam na tyle silnej woli żeby rzucić to się udało, aczkolwiek i tak brałam Tabex, żeby mieć pewność że się uda.

Gość Yemmii
Ja mam bardzo podobnie. Mimo wielu prób nigdy się nie udało, tak na 100% rzucić. Teraz tez stawiam na Tabex, moja znajoma rzuciła właśnie dzięki tym tabletkom.