Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SandraAleksandra

KTORY TO TYDZIEN???

Polecane posty

Gość SandraAleksandra

Witajcie dziewczyny! Moze ktoras z was jest w stanie mnie oswiecic, bo ja juz sie pogubilam... Jestem w pierwszej ciazy. Pierwszym dniem ostatniej miesiaczki byl 3 sierpnia 2012. ( Zakladany termin porodu 10maj 2013) .Na ostatniej wizycie bylam 3 stycznia. Analogicznie jest to wiec 23 tydzien ( z moich wlasnych obliczen). Pani doktor powiedziala, ze to teoretycznie 22 tc ale na USG wyglada na 21. Synus ma 26cm i 400g. Jak Wy byscie sie do tego odniosly? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam , Sandra

Gość zxzx
wg kalkulatora ciążowego trwa 24tc.

Gość Emilia84
Jesteś w 24 tc. A tak dokładnie to 23t + 5 dni. W sobote zacznie Ci się 25 tydzień.

Gość alemama
ja ostani okres miałam 8 sierp. termin na 19 maj u lekarza byłam 10 stycznia i to był 21 tc a w tym g leci 22 tc:) też będę miała synka:)jakie dajesz imię??? więc u ciebie jest dobrze to policzone!:)

Gość SandraAleksandra
No wlasnie, tez jestem tego zdania. To samo mi wchodzi, takze juz sie pogubilam i sama nie wiem co myslec. Moj synek jak juz napisalam ma 26cm i 400g, takze chyba nie jest zbyt maly na 23 tydzien ( na 3 stycznia)

Gość SandraAleksandra
No wlasnie, tez jestem tego zdania. To samo mi wchodzi, takze juz sie pogubilam i sama nie wiem co myslec. Moj synek jak juz napisalam ma 26cm i 400g, takze chyba nie jest zbyt maly na 23 tydzien ( na 3 stycznia)

Gość SandraAleksandra
Emilia84, Dziekuje. Czyli moj tok rozumowania jest prawidlowy? :D

Gość SandraAleksandra
Alemama ja mieszkam od 4lat w Niemczech, tatus dzidzi jest turkiem, takze imie bedzie tureckie :> Pisze sie Cihan czyta DŻIHAN. A Ty masz juz imie?

Gość SandraAleksandra
Alemama ja mieszkam od 4lat w Niemczech, tatus dzidzi jest turkiem, takze imie bedzie tureckie :> Pisze sie Cihan czyta DŻIHAN. A Ty masz juz imie?

Gość zxzx
Co za złom to kafe -nic nie widać. :O

Gość SandraAleksandra
Witamy, Witamy