Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kawkaławka

Jestem głupia :-(

Polecane posty

Studiuję filozofie ( od zawsze wymarzony kierunek) i mamy taki bardzo ,,fajny i przyjemny,, przedmiot jak logika.... Dzisiaj był kolos -oczywiście nie zdałam ;-(. Nie jestem jakąś pustą laską lubię czytać, dowiadywać się nowych rzeczy ale wszystko co pochodne matmy mnie przerasta......

Gość patita
co mnie to kuufa obchodzi

Jeśli nazywasz się głupią oraz uważasz, że nie rozumiesz matmy to tak będzie. Będziesz głupia i będziesz miała problemy z matmą. Nie można się niczego nauczyć jak się jest przekonanym o swojej głupocie. Zmień te przekonania, to pójdzie Ci nauka.

Gość tznzet
tzn ze nie powinnas wgl isc na studia. matma to krolowa nauk, jak ktos nie rozumie nawet jej podstaw to nie powinien probowac zdobywac wyzszego wyksztalcenia (obojetnie jaki kierunek) bo studia sa dla ludzi inteligentnych a matma jest tego wyznacznikiem 🖐️

Gość koi koi koi
to by oznaczało, że ja też jestem głupia, bo logikę na studiach zdałam fartem, filozofię zresztą też :D🖐️

Gość mamamamde
po co ci studia jak nie wchodzi nauka to nie warto sie meczyc a i tak pracy po tem lepszej nie bedziesz miała

Ale inne pryedmioty mnie bardzo interesuja tzlko ta krolowa naul sorz ya brak znakow poskich klawiatury wina

Ktoś Ci wmówił, że jesteś tępa z matmy i to się utrwaliło. Popracuj nad tym, to będzie Ci łatwiej.

Gość krakersy serowe
ja z logiki miałam 5 ;-) a łatwy to pojęcie względne... co dla kogo jest łatwe.

Gość mamamamde
koi koi koi to masz sie czym chwali XD

@Do Autorki Twój problem polega ma twojej samoocenie. Uważasz się za beztalencie do matmy i to przekonanie Cię warunkuje, ogranicza. Popracuj z tą samooceną i wtedy będzie Ci łatwiej. Zamiast przekonania "jestem tępa z matematyki" możesz o sobie powiedzieć "nauka matematyki idzie mi wolno". "idzie wolno" już daje nadzieję na naukę.