Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izadorka

nogi

Polecane posty

czy w wieku 20 lat da sie wyprostowac nogi jakimis metodami? np szyna stabilizator?czy ktos z was miał taki problem i czy udało sie wyprostowac nogi?

ja tez chce ortopeda mowi mi ze mam proste niby tylko ze mowi ze juz tak nauczyłam chodzic sie

Gość pitu pitu aż do świtu
krzywe nogi to albo koślawość, albo szpotawość. jeśli już masz tyle lat to ich nie wyprostujesz, niestety. wzrost u ciebie zakończony więc... po ptokach. nie licz też na ćwiczenia, bo one nie spowodują zmiany kształtu kości.

no dobrze cwicz ale jakie cwiczenia pytałam sie ortopedy czy juz tak bede chodzic i bede tak miała krzywe nogi a on na to pani nie ma krzywych nog to nie sa krzywe nogi tylko tak chodzisz tak mi po wiedział i juz sama nie wiem

szyna stabilizator?? hm myślę że długo byś musiała w tym chodzić jeśli w ogóle takie coś dało by efekty. najlepszym sposób to chyba operacja. i nie wiem czy to się nie wiąże z łamaniem kości. poczytaj w internecie. tutaj wątpię że kto się lepiej na tym zna.

oortopeda powiedział mi że pani nie ma krzywych nog tylko poprostu tak chodzisz przecierz widze głupia nie jestem

Gość pitu pitu aż do świtu
nie kumam autorko! to jak ty chodzisz, że masz kolana krzywe? w którą stronę ci uciekają?

Gość Geralt22
Jeśli chodzi o sklepy sportowe w sieci to jakiś czas temu szukałem paru rzeczy do rehabilitacji i udało się zamówić ze strony www.domenasportowa.pl profesjonalny stabilizator i taśmę kinesio. Generalnie w sklepie mają praktycznie wszystko jeśli chodzi o sport.