Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarna181818181

facet niechce sexu...

Polecane posty

Gość ciężarna181818181

na początku tak do 3 miesiąca zawsze uprawialismy sex a teraz nie(jestem w 5m-cu) bo on twierdzi ze zaszkodzimy małemu...A ja mam ochote cały czas,jak go przekonać?Często mnie zaczepia lubi sie bawić piersiami ale potem szybko stwierdza ze niewolno...

Gość mała czarna :)
Niech pójdzie z tobą do lekarza , usłyszy że nie ma przeciwwskazań i może wtedy zmieni zdanie.

Gość gwiazunia23
Ja jestem w 12 tygodniu obecnie. I na początku też miałam taki problem. Nie chciał się ze mną kochać, bo bał się, że coś może się stać dzidziusiowi. A jeśli już do czegoś dochodziło, to tylko z pytaniami czy tak dobrze i czy nic mi nie jest. Kiedyś poszliśmy na usg razem i lekarz go zapewnił, że nie zrobi dziecku krzywdy i że jak tylko mamy ochotę to możemy to robić. No a potem podsuwałam mu sporo różnych artykułów o seksie w ciąży i teraz jest normalnie.

Gość ciężarna181818181
on wie swoje i tyle...ehhh chodzi ze mna zawsze na kontrole i nic to niedaje.Ciężki przypadek chyba mam...

Gość Doświadczony przez życie
Mogłaś dla niego stać się z tego powodu aseksualna. Zmienilaś się (dla niego) z worka na spermę w inkubator dla jego narybku. Czasem tak jest i chyba tylko dobry psycholog pomoże.

Gość doktor marchewa
Niech Ci zrobi minetke a Ty mu loda za spustem na twarz :P Wilk syty i owca cala :P