Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carry&dug

Bakterie w pochwie zawsze po stosunku?

Polecane posty

Gość carry&dug

Witam Was kobietki . Chciałabym abyście wypowiedziały się w temacie jeżeli macie to przykre doświadczenie ;). Otóż, zawsze kiedy kocham się ze swoim mężem mam problemy typu (na dzień po seksie) : Nieprzyjemny zapach na wkładce który pojawia się zawsze po stosunku na dzień lub dwa. Kochamy się z mężem (czasami bez prezerwatywy) i właśnie wtedy to następuje. Ostatnio mielismy dwumiesięczną przerwę w stosunkach i w międzyczasie badanie ginekologiczne w tym bakteriologiczne i cytologia i oba wyszły bardzo dobrze czyli badanie nie wykazało obcych bakterii ani stanu zapalnego , jednym słowem byłam czysta, czułam się rewelacyjnie a zapach jak zawsze neutralny do czasu kiedy nie kochaliśmy się z mężem . Po prezerwatywie tego nie ma . Mija już 3 dzień od stosunku a ja noszę w sobie ten nieprzyjemny zapach . Mąż nie ma jakichś objawów chorobowych ani nic mu nie dolega a jednak może nosić jakieś bakterie?

Gość oliska90
Namów męża na badania.

Gość Dokładnie , namów go na
badania bo tak to zawsze będzie cię zarażał. Możliwe że ma bakterie które u niego nie wywołują żadnych objawów i nie wydzielają żadnego zapachu ( w końcu penis może się cały czas "wietrzyć" nie to co pochwa ) ale w pochwie pod wpływem ciepła i wilgoci zaczynają się namnażać i niszczyć zdrowe pochwowe bakterie.

Gość ghghgghgg
mam podobnie :o aż mnie to wku.rwia :ojh