Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luaono

co byście powiedziały na takie słowa faceta?

Polecane posty

Gość mash8
to pewnie ma mnostwo kasy z procentow albo jest w jakiejs sekcie. bo kto normalny moze sobie na to pozwolic? no chyba ze trafilas na jakiegos Wertera to wspolczuje....

wow stic:) ale autorce wspolczuje rzucilabym go w diably! niech se wiedzie zycie hipisa najlepoiej;) albo robinsona:P a Ty szukaj takiego co ma podobne plany na zycie jak Ty

Gość rybpkaa
Niczego tak nie znosze jak takich beznadziejnych ludzi, ktorzy w zyciu gowno maja a robia z siebie wielkich artystow,zeby chyba oszukac otoczenie, zeby nikt nie dostrzegl w nich przegranych. Wiecznie nieszczesliwy, wiecznie bez niczego, wyrywa dupy za mlodu na swoje zajebiste teksty a na starosc stoi bez zebow pod sklepem albo pod mostem, no chyba, ze rodzice utrzumuja takiego walkonia ze swoich emerytur... Masakra...a juz z ta poprzeczka to jest ponizej krytyki, co on soba rezprezentuje ten facet?

Gość rybpkaa
Niczego tak nie znosze jak takich beznadziejnych ludzi, ktorzy w zyciu gowno maja a robia z siebie wielkich artystow,zeby chyba oszukac otoczenie, zeby nikt nie dostrzegl w nich przegranych. Wiecznie nieszczesliwy, wiecznie bez niczego, wyrywa dupy za mlodu na swoje zajebiste teksty a na starosc stoi bez zebow pod sklepem albo pod mostem, no chyba, ze rodzice utrzumuja takiego walkonia ze swoich emerytur... Masakra...a juz z ta poprzeczka to jest ponizej krytyki, co on soba rezprezentuje ten facet?

Gość rybpkaa

Nie wiem czego więcej droga autorko Ci trzeba. Facet spełnił wszystkie a nawet więcej oczekiwań na kogoś kogo trzeba kopnąć w tyłek i to jak najszybciej. Wydaje się, że jesteś rozsądną kobietą, tyle, że kiepsko wybierasz partnerów, musisz się nad tym zastanowić i wyciągnąć wnioski jakich symptomów i jakich typów się wystrzegać. Ten mail, porównywanie do byłej (była dla niego ideałem dlatego, że miał świadomość braku opcji stałego i poważnego związku z nią), nie było go, kiedy miałaś problemy itp. itd. no naprawdę czego Ci trzeba? Koleś jest rozpuszczony przez rodziców, taki jesienny krokusik, wieczne dzieciąteczko. Ja naprawdę nie chcę tutaj dewaluować jego artystycznych dokonań (bo mniemam, że takowe są, skoro ma się za artystę) ale czy nie jest to po prostu niedojrzały, śmierdzący i nienadający się do niczego leń z fantazją i nieadekwatną (za wysoką) samooceną? Artysta:)))))) ot wymyślił:) Pomyśl kobieto jakie miałabyś z nim życie? Albo inaczej... jakie życie miałyby Twoje dzieci? Beznadziejne...

Gość sajdkasjdklsjd
laska uciekaj bo ten koles to jakis debil ! im dluzej sie bedziesza zastanawiac tym wiecej czasu stracisz a czasu jak sama pisalas nie masz na bezsensowne znajomosci

Skąd ja to znam. Mój były cały czas miał pretensje, że po 10 godzinach pracy i ugotowaniu obiadu jak usiadłam z końcu o 21 odpocząć, że się nie rozwijam. Powinnam wtedy wziąć i się uczyć dodatkowych rzeczy do 24 a o 6 rano znowu zapychać do roboty. Tymczasem Pan i Władca po 6 godzinach pracy w domu przy komputerze grał na playstation do późna w nocy. Na pytanie czemu on się nie rozwija, odpowiadał, że się rozwija podczas grania :P Oczywiście , fuchy tylko i to za nędzne pieniądze, bo 4 czy 6 godzin pracy w domu go wykańczało :P Jego rodzice też bardzo chcieli aby nam się udało, bo doskonale zdawali sobie sprawę jaki z niego nieudacznik. Odejdź od niego, bo on się nie zmieni, taka moja rada :)

Gość sajdkasjdklsjd
laska uciekaj bo ten koles to jakis debil ! im dluzej sie bedziesza zastanawiac tym wiecej czasu stracisz a czasu jak sama pisalas nie masz na bezsensowne znajomosci

Gość obijam się
Kochana, on Ci olbrzymią przys że cię od siebie uwolnił. Ten list jest tak żenujący, że coś strasznego. Ani on niestandardowy ani oryginalny, znajdziesz na pęczki takich wśród 17-latków. A taki zbuntowany, że z rodzicami mieszka i nie chce mu się ciebie odprowadzać. Ho, ho, co za bunt, powala na łopatki! Ale za to nie musiałabyś umieć gotować, bo można na mieście jadać! :D :D :D I jeszcze ci pisze, że to TY masz pecha bo on ma wysoko ustawiona poprzeczkę. I nic a nic o niego nie walczysz ? :D a to narcyzik, no! Nie obraź się, ale to ty masz za nisko ustawioną poprzeczkę i teraz sobie ją porządnie podnieś, żeby nie przyciągnąć kolejnego "oryginalnego" buntownika od siedmiu boleści. Trzymaj się ciepło, i ciesz się, że to raptem rok - tamtej poprzedniej od "wysokiej" poprzeczki 6 lat zmarnował.

Gość obijam się
zjadło mi a miało być "on ci olbrzymią przysługę zrobił, że cię od siebie uwolnił"