Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yergshadowesss

male piersi- a ladne cialo.

Polecane posty

Gość talos
Male piersi sa cudowne,moje poprzednie partnerki mialy duze piersi,obecna ma cudowne malutki,sa takie slodkie,dziewczyny nie wstydzcie sie swojej kobiecosci ,male cycusie sa sliczne.

Gość popycham
...........

Gość AnnaJoannax
Na małe piersi tez są sposoby i to bez skalpela. Polecam wypróbować https://www.chcemyschudnac.pl/breastfast/, który powiększa piersi bez operacji. Możesz mieć pełniejszy biust i w końcu nie wstydzić się go pokazywać.

Gość gość
Jprdl. Żeby w tym.wieku mieć takie problemy i być tak skupionym na ciele. Macie zryte berety dzieci.

Gość gość
Ja to doskonale rozumiem, bo też decha jestem. Zawsze mi się wydawało, że jestem najbardziej płaska z wszystkich moich koleżanek, a w sumie ostatnio dowiedziałam się, że wszystko moje płaskie koleżanki były przekonane że są jakimiś wybrykami natury. W sumie większość szczuplych dziewczyn nie ma cycków. Ja mam małe i asymetryczne, ale wiedz że duuzo dziewczyn tak ma i nie jesteś jakas inna. Moze jak ktoś spojrzy obiektywnie na Twoje piersi, to zobaczysz ze tragedii nie ma, kompleksy są w głowie :) a ja sama byłam kiedyś przekonana że nigdy się przed mężczyzna nie rozbiore bo wstyd, a mój facet powiedział że są spoko. Ja byłam nastawiona na reakcję 'o k@#$a! :O' i przygotowana, że to będzie koniec związku. A on mi jeszcze powiedział, ze nie mam powodów do kompleksów. W sumie nawet jeśli kłamał to przynajmniej wiem że mnie kocha i że nie odstraszyło go to, dalej jest ze mną :))