Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaznajoma

Czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość onaznajoma

Witam. Ostatnia miesiaczke dostalam 24 grudnia trwala 5 dni. Cykle zazwyczaj trwaja 33-34 dni. Ostatnie miesiaczki jednak byly bardzo zroznicowane 2(+ -) tygodnie opoznienia badz 2(+ -) tygodnie za wczesnie. W dniach 30grudnia - 1 stycznia kochalam sie z moim mezczyzna bez zabezpieczenia z koncem we mnie kilkukrotnie. Bylo to wiec 2 - 4 dni po miesiaczce. Jest jakies prawopodobienstwo ciazy ? Przeszukujac internet jedynie zwatpilam bo co strona calkowicie odmienne informacje. Na test za wczesnie musze poczekac do 28 stycznia co najmniej aby wyszedl prawidlowy. Z nadzieja robilam 2 dni temu chociaz wiem ze za wczesniej oczywiscie wyszedl negatywnie. Wiec jesli jest na forum ktos kto byl w podobnej sytuacji badz zna sie na tym czekam na odpowiedzi. Za wszystkie serdecznie dziekuje :-) PS: Pozytywny wynik byly tym lepszym.

Gość Bądź sobą
Zrób bete powinna już wykryć

Gość proRzad
nie ma takiej mozliwosci !!!!

Gość pewnie nawet owulacj nie masz
przy takich cyklach a ciąże byś chciała ,marzycielka

Gość na bank nie jestes
w ciazy...

Gość agiew
Zacznij wyznaczać sobie dni płodne i niepłodne np mikroskopem owulacyjnym. Będziesz wtedy wiedziała kiedy jest możliwość zapłodnienia.

Gość tula z backa
Obserwuj swój cykl, mierz temperaturę, obserwuj śluz, będziesz wiedziała, kiedy jesteś płodna, a kiedy nie, myślę, że marne szanse na Twoją ciążę teraz są, ale nigdy nic nie wiadomo. Prawdopodobieństwo istnieje zawsze.