Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocacola1993

czy mogłam zajść w ciążę ?

Polecane posty

Gość cocacola1993

Witam i błagam o pomoc jednocześnie :( 5 dni temu kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia , nie wiem co mnie podkusiło , bo nigdy bym na to nie pozwoliła :( Brałam tabletki antykoncepcyjne przez 4 miesiące , ale musiałam je na miesiąc odstawić ponieważ zaczęły mi się problemy z watroba. Przed tym stosunkiem wróciłam znów do tabletek , lecz brałam je zaledwie 5 dni... uprawialiśmy seks kilka razy bez zabezpieczenia , za każdym razem udało się mojemu chlopakowi skończyć " na zewnątrz" lecz jednego razu nie jesteśmy pewni ponieważ jest możliwość ze w połowie skończył we mnie . Obliczyłam ze miałam dni niepłodne , wiem że jest to bardzo ciężko sprawdzić , dlatego tym bardziej to nie jest pewne . 2 dni przed tym stosunkiem skończył mi sie okres. Szaleję z nerwów i strasznie się boję. Na test jest za szybko , ale chcialabym również wiedzieć kiedy i jaki test mogę najszybciej zrobić żeby sprawa była jasna. BŁAGAM O POMOC !!!!! :(((

Gość proRzad
Nie jestes w ciazy !!!!!

Gość cocacola1993
w normalnej przychodni mogę wykonać to badanie ? proRzad chciałabym żeby to była prawda.

Gość Bądź sobą
Jesteś. Idź w. dniu spodziewanej na bete żeby potwierdzić tydzień

pigułki działają od pierwszej tabletki, lecz nie jest to 100% forma zabezpieczenia. Plemniczki wewnątrz kobiety mogą przeżyć najwyżej 7 dni, więc jeśli masz krótki cykl to może zahaczyć.

Gość cocacola1993
niestety wiem o tym :( cykl mam 28-30 dni . to zależy od stresu itd. ale najczęściej 30 dni cykl.