Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żadnych Obietnic

Pytanie ogólne - obserwacja :D

Polecane posty

Gość Żadnych Obietnic

Sytuacja: siedzimy z chlopakiem i oglądamy film, trzymamy się za ręce. Pierwsze 15 min jest ok, ale mnie po chwili nachodzi ochota, żeby cmoknąc go w policzek, co też czynię. On nic - siedzi nadal wpatrzony w ekran. Po chwili znowu mam ochotę na jakąś aktywność. Przytulam sie do niego - z jego strony zero zmiany pozycji, moze czasem puści moją dłoń i mnie obejmie. Podejmuję próbę, żeby pocałować go w usta. Jego wzrok jest nadal skupiony na ekranie, ale usta zaczynają podążać w moją stronę. Jednak akcja jest tak wartka, że przestaje mnie "całować" i z otwarta buzią siedzi i patrzy na monitor. Całowanie i jakakolwiek aktywnośc z jego strony jest tylko wtedy, kiedy w filmie nic sie nie dzieje, nie ma żadnych dialogów, jest monotonna scena, np. ktoś jedzie samochodem i pokazywane sa akurat krajobrazy. I teraz przechodzę do sedna mojego pytania: PANOWIE, czy Wy na prawdę podczas oglądania czegokolwiek, tu filmu, nie macie ochoty na jakieś pieszczoty z dziewczyną, jesteście aż tak zaabsorbowani? :D PANIE: czy Wy tez tak macie podczas oglądania czegośc z Waszymi partnerami? Ja uwielbiam oglądać filmy itp, ale jak siedze obok mojego chłopaka to szczerez mówiąc mam większą ochotę na seks niż na patrzenie w ekran :P

Gość boksi
u mnie to jest na odwrót, on mnie ciągle maca i zaczepia, łaskocze, paluchy mi wbija w żebra, całuje mnie, przyciska do siebie, a ja tylko leżę i się gapię w ekran. no ale ja to zawsze jestem tak zafascynowana filmami, że tracę kontakt z rzeczywistością :P chociaż czasem to ja jestem tą osobą zaczepiającą jak mnie film nudzi, a on z kolei mnie olewa :D

Gość powiem krótko . . .
to zależy podczas jakiego filmu :D a tak pzoa tym, jak facet skupia sie na jednej konkretnej rzeczy i jak nie chce zgubić wątku to musi uważać, nawet gdy jest zacałowywany.To normalne. Daj mu spokojnie obejrzeć, Ty też sie skup na filmie anie na figlach :P 1,5 h chyab wytrzyasz heh