Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smierc

lot samolotem a zmiana nazwiska po slubie PILNE !

Polecane posty

witajcie nocną porą. Wyszlam za mąż i chce leciec do Polski po nowy dowod osobisty z nowym nazwiskiem. Problem w tym ze jak ja mam wrocic po tygodniu do UK skoro moj bilet bedzie nie wazny bo bedzie na stare nazwisko i stary dowod ktory mam obecnie ???????? A przeciez jak zabukuje lot w jedna strone to moge nie miec powrotnego w przeciagu tygodnia :( Albo za taka cene ze sie osr.am :( jak taki problem rozwiazac ?? Niech ktos cokolwiek poradzi bo mnie trafiać juz zaczyna :(

Gość frustracja3y
hahhahahahhahahdobre

Gość CoTyNiePowiesz
to kup bilet powrotny na nowe nazwisko a odprawę online zrób dopiero w Polsce przed wyjazdem jak już będziesz miała numer nowego dowodu

Gość moze lec z paszportem a nie
dowodem, poza tym jestes pewna ze ci wydawadza tak szybko nowy?

Gość zxzi
Wątpię abyś wyrobiła dowód osobisty w ciągu tygodnia -przecież dokumenty są produkowane przez PWPW więc nie przyspieszysz wydruku swojego. 2tyg. to min. i to przy dobrych wiatrach.

Ja lecialam airberlin 3 tyg po slubie na stary dowod :-P Nie lepiej ci przez kosulat wyrobic paszport?

Gość Katastrofffa
Nowy dowod w tydzien? nie ma szans!polecisz i nie bedziesz miala jak wrocic ;) Nie lepiej jest ci zalatwic wszystko przez ambasade?

Gość Katastrofffa
konsul mialam na mysli nie ambasade...

Gość adam_1990]
wez stare dokuemnty i jakies oficjalne potwierdzenie slubu - akt czy jak to sie nazywa i normalnie polecisz. moja siostra tak leciala w podroz poslubna