Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikapikaczuuu

z jakim facetem nigdy byście nie związały się, jakie wady go dyskwalifikują

Polecane posty

Gość nheaven
z charakteru nie znoszę - ciepłych kluchów - ogólnie akceptuję nieśmiałość, bo sama nie jestem lwem salonowym, ale gdy facet nie jest w stanie wykrztusić z siebie słowa, a ja jestem zmuszona wyduszać z niego chociażby zwykłe "aha" to dla mnie jednak zbyt "wiele" ;/ Już miałam taki przypadek, kompletna masakra... - szpanerstwa i lansiarstwa - chodzenie non-stop ze starbucksowym kubkiem i przypadkiem nie oderwaną metką ze sklepu, ciągłe robienie zdjęć najnowszym smartfonem itp itd - kłamstwa i ubarwiania wydarzeń - brak jakichkolwiek ambicji czy hobby a wyglądu: - widocznych braków w uzębieniu - dresu - wyglądu, który woła "myję się raz na 3 dni albo rzadziej"

Gość Kreo_Paniteo
W praktyce nawet jeśli z facetem pozornie jest wszystko ok, a nie iskrzy to i tak nic z tego nie będzie...

Gość brunetka barbie__ghh8
nie mogłabym być z kimś: -agresywnym -z cwaniakiem, który ma ludzi za nic -kimś, kto myśli, że jest nie wiadomo kim -nie potrafiącym należycie potraktować kobiety (nie przepuści jej pierwszej w drzwiach) -nadmiernie przeklinającym -niedojrzałym emocjonalnie -wiecznym imprezowiczem, wiecznym graczem na komputerze -alkoholikiem -chamem -nie potrafiącym zaangażować się uczuciowo i emocjonalnie w związek -traktującym kobietę jak zabawkę -narkomanem -dresem, emo i innym metroseksualnym dziwadłem ;D -gadułą (nie znoszę gadatliwych mężczyzn) -smutasem -z kimś, kto chce mieć dziewczynę tylko dlatego, żeby mu kumple zazdrościli -sknerą -wiecznym narzekaczem -fanem metalu