Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plusberry

kupilam telefon 27 grudnia, bateria siada mi po 24h! moge to zareklamowac?

Polecane posty

Gość plusberry

Minal nie caly miesiac jak kupilam telefon! Bateria nie wytrzymuje nawet dwoch dni przy normalnym uzytkowaniu. Dziennie rozmawiam powiedzmy w sumie okolo 30 minut, czasem wysle jakiegos smsa. Poprzedni telefon dzialam prawie do tygodnia a tu nie cale dwa dni. Moge to zareklamowac?

Gość sony xperia tipo
A sprawdzałaś w informacjach technicznych czas żywotności i tak dalej? Bo zanim się kupi, trzeba zapytać o takie sprawy, jak najważniejsze jest to z baterią, to trzeba było szukać takiego, gdzie trzyma dłużej. ja teraz zmieniłam nokię, która trzymała po 2 latach od kupna tydzień na to co mam jako pseudonim i wiem, że różnie trzymają ... od dnia po 3 dni. Zlaeży ile i jak się go używa. Ale kupiłam z tą świadomością, że tak trzyma.

Gość zxzx
do autoryzowanego serwisu się zgłoś. Też tak miałam i poszłam do serwizu i zrobili mi to w ramach gwarancji.

Gość też miałam taką sutuację....
bateria padała po dwóch dniach zareklamowałam to,reklamacja została przyjęta,ale w raporcie napissali,że to moja wina,bo wgrałam pewnie jakieś wadliwe oprogramowanie lub aplikację,co było wierutną bzdurą bo niczego nie wgrywałam........niby zmienili oprogramowanie po czym bateria w dalszym ciągu padała po jednym,gora dwóch dniach,w koncu wkurwiłam sie i go sprzedałam:D