Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jowita Kutz

ząb w pierogach z tesco....

Polecane posty

mąż kupil mrozone pierogi z truskawkami w tesco. nie dosc ze nadzienie smakowalo jak slodkie ziemniaki to jeszcze znalazl w jednym cos co wygladalo jak stary żółty ząb... kurwa cos okropnego.

Gość do ciebieeee
co mamy to kurwa razem z tobą przeżywać? Trzeba było sobie samej ugotowac leniwa babao- idź do tesco i reklamuj

Gość pszełdonim
Jakim cudem w pierogu miałby się znaleźć ząb idiotko? :O

a skad ja kurwa mam wiedziec skad sie wzial zab. o co wam chodzi? od razu z ryjem na mnie ze idiotka jestem. a jakbym napisala o seksie to byscie mnie uwielbiali. kurwa schodzicie na psy wszyscy. sami zgryzliwi nudziarze ktorzy szukaja ofiary zeby sie na niej zemscic.

Gość bbbbbbbo
to zloz reklamacje w tesco

a poza tym do odpowiedzi wyzej- to moj maz kupil i on chcial je zjesc. a to byly pierogi z truskawkami a skad ja o 21.00 mialabym wziac truskawki do pierogow? wez sie ty tez zastanow, no chyba ze jestes taka wielka gospodynia ze codziennie lepisz pierozki, uszka i kluseczki...

nie udowodnie im ze to bylo w ich pierogach. co z tego ze opakowanie mam, jak pierogi wyladowaly w koszu. wiedzialam ze tesco ma kiepska jakosc, ale nie wiedzialam ze az tak. nigdy wiecej nie kupie jedzenia w tesco.

Gość krecik alo
Jeśli to ząb, to rozpoznam. Wrzuć wyraźne zdjęcie. Ale byłaby beka :D Ciekawe, jak Tesco by Ci to wynagrodziło :D Możesz ich postraszyć sanepidem :P

Gość Zapytajkaaaa
Proponuje nauczyć sie gotować a nie iść na łatwizne i kupowac mrożonki w sklepach

Gość Darass
może to ząb męza???

Gość bbbbbbbo
takie cos lub podobne moze sie zdarzyc w kazdym sklepie. ja kupilam kiedys gotowe kotlety z kurczaka z calym piorem i pazurem:O

Gość krecik alo
.

Gość bbbbbbbo
Możesz ich postraszyć sanepidem------- ---------------a co ma tesco do tego????? zobacz gdzie zostaly wyprodukowane.