Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.worskaw

mam pytanie

Polecane posty

Gość m.worskaw

moj chlopak chce bym zalozyla swoja dzialalnosc i postarala sie o dotacje,bo on nie moze. On zajmie sie reszta czyli sprzedaza, napewno bede mu w jakis sposob pomagac.jak myslicie czy powinien podzielic sie zyskiem? Wydaje mi sie ze jakis procent powinnam dostac,jak myslicie?

Gość zxzx
A czemu to ma być na ciebie? Dlaczego on nie dostanie dotacji? Nie boisz się że cię wystawi albo oszuka?

Gość m.worskaw
nie moze bo pracuje,dobrze zarabia. Mieszkamy razem,moze nie ze wystawi,watpie w to,ale oszukac moze,juz wczoraj zapytalam o cos dotyczace tej dzialalnosci to powiedzial ze wszystkiego wiedziec nie musze

Gość m.worskaw
boji sie tez o wyzsze alimenty,dlatego ma tak byc

Gość zxzx
No to uważaj bo wielu ludzi się przejechało na róznych takich interesach -typu weź kredyt albo poręcz a ja spłace. Skoro on już teraz kombinuje z alimentami to spodziewałabym się wszystkiego.

Gość chyba żartujesz...
Powinnaś brać w tym czynny udział i w pracy i w dzieleniu ysków, inaczej on narobi lewych interesów a wszystko będzie na ciebie. Już samam jego propozycja jest szemrana. Takich rzeczy nie robi się z "chłopakiem"...

Gość chyba żartujesz...
jesteś z miglancem, który ma problem z paceniem alimentów? SKĄD SIĘ BIORA TAKIE KOBIETY?

Gość m.worskaw
pomozcie

Gość m.worskaw
niema problemow z placeniem alimentow, jego byla chce 3 tys na male dziecko,wiec to nie jest tak,placic placi ale nie ma zamiaru dawac 3 tys na dwu letnie dziecko jak sam zarabia niewiele wiecej i ma kredyt na dom

Gość m.worskaw
wiec alimenty zostawcie, jesli firma bedzie na mnie wszystko bede pilnowac,kontrolowac nie ma innego wyjscia,ale czy mam prawo oczekiwac z tego zysku dla siebie?

Gość ło matkooooooo
boi sie o wyższe alimenty??? o qrde jaki dupek:(

Gość zxzx
A co skoro całość będzie na ciebie to chyba jasne że masz prawo do zysków. bo inaczej narobi długów a ty zostaniesz z firmą na lodzie.

Gość m.worskaw
piszcie wszystko co myslicie na ten temat, musze sie przygotowac jakos,wiec wasze opinie sa bardzo wazne

Gość m.worskaw
dzieki ZXZX :)

Gość m.worskaw
up

Gość m.worskaw
up

Gość kaśka kowalskiego jestem
ja na twoim miejscu nie pakowałbym się w taki układ , ryzyko zawsze jest

na pewno nie podpisuj mu żadnych upoważnień , bo zaciągnie kredyt i da dyla , a ty zostaniesz z długami i FIRMĄ na głowie , jest też coś takiego jak wierzytelności , o których możesz się dowiedzieć po kilku miesiącach , lepiej dmuchać na zimne! popatrz na to z drugiej strony : jakas kobieta urodziła mu dziecko i co ? nie są razem , dziecko nie ma ojca 9 ewentualnie z doskoku ) , o czymś to świadczy !

Gość m.worskaw
nie zaprzecze ryzyko jest, musze to wszystko przemyslec

Gość adsgsdgsgsf
nie ma prawa. Będąc właścicielką ponosisz pełną odpowiedzialność za wszystko, w razie czego to ty pojdziesz siedziec(tfu tfu tfu) Dla ciebie zyski i mało tego, musisz wiedziec o wszystkim co sie dzieje. Zdanie typu, ze wszystkiego wiedziec nie musisz wlaczyloby u mnie lampkę ostrzegawczą. Musisz wiedziec wszystko. Twoja firma = twoj problem w razie czego. w sadzie nie bedziesz miala tlumaczenia, ze na ciebie tylko byly papiery.

Gość m.worskaw
nie zaprzecze ryzyko jest, musze to wszystko przemyslec

Gość m.worskaw
macie racje, wczoraj powiedzialam mu ze jak ma byc na mnie to wszystko wiedziec musze, obrazil sie mowiac ze sam sobie poradzi w takim razie bezemnie

Gość m.worskaw
macie racje, wczoraj powiedzialam mu ze jak ma byc na mnie to wszystko wiedziec musze, obrazil sie mowiac ze sam sobie poradzi w takim razie bezemnie

Gość m.worskaw
bez sensu to,widac ze wolalby bym nie interesowala sie tym wszystkim.

Gość m.worskaw
pewnie ma

Gość m.worskaw
moze ma,niewiem