Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perelka26

Mąż i koledzy.

Polecane posty

Gość perelka26

Witajcie Pewnie już wiele z was miało podobny problem i liczę że część z was go rozwiązała, dlatego pytam o poradę. Mianowicie, jesteśmy 4 lata po ślubie. Wiadomo poczatkowo wszystko było ładnie pięknie ale tylko początkowo. Już jakieś 2 lata "walczę" z lataniem mojego męża po kolegach, a ostatnimi czasy to już nawet nie pamiętam kiedy spędził wieczór w domu :( Już różnych rzezcy próbowałam, początkowo mu mówiłam żeby się umawiał z wszystkimi na raz załóżmy raz na 2 tygodnie, potem prosiłam żeby się ograniczył chociaż do 1 razu w tygodniu. Ale to nic nie daje, ani prośby ani groźby ani nic. Jeszcze dodatkowo codziennie wraca podpity. To mnie już dprowadza do szału! Poradzcie coś mądrego. Kocham go bardzo ale już nie mam siły tak żyć.

Gość verdaro
im więcej będziesz go strofowała to będzie jeszcze gorzej, wyszumi sie i będzie ok.

Gość perelka26
Ale ile czasu on potrzebuje żeby się wyszumieć? 28 lat ma już!

Gość perelka26
Ja wszystko rozumiem, że trzeba wyjść. Spotkać się ze znajomymi. Wypić piwo czy pójść na jakiś tam mecz. Ja też się spotykam z koleżankami ale robię to 1 w miesiącu. Staramy się wtedy spotkać wszystkie i po prostu poplotkować czy pobuszować po sklepach.