Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyllematt

Czy byłabyś z takim facetem.....? Moje dylematy...

Polecane posty

Gość dyllematt

-rozwodnik z dzieckiem (dziecko mieszka z matką) -nie ma mieszkania, wynajmuje -ok 3 tysiące pensji z czego musi płacic alimenty (nie wiem jeszcze ile) -nie ma samochodu -żyje z miesiąca na miesiąc

Gość dyllematt
i facet jest po 30-tce wiec chyba niewiele może sie ejszcze zmienic u niego

Gość jolligarcon738
moja znajoma zwiazala sie z takmi, sama byla po rozwodzie i miala dziecko,swoj dom, dobra praca. On tez po rozwodzie, sym ieszkoal z mama, mieszkal w domu rodzinnym, ktory nalezal do siostry, pensja ok 5 tys, i auto mial. Po kilku mc wprowadzil sie do niej, ich dzieci sie lubia, zareczli sie, jej corka go kocha jak wlasnego ojca, jest super facetem.

Gość yenna_s4321
Ja bym się związała. Sama jestem świeżo po rozstaniu, a mam 27 lat, więc licze się z tym, że mój przyszły partner będzie po rozstaniu/rozwodzie. Nie oszukujmy się, po 30 ludzie bardzo często mają już zobowiązania w postaci dzieci. A wolę rozwodnika z dzieckiem niż 30-paro latka, który nigdy nie był w związku. Zresztą przyznam, ze nawet by mi odpowiadał partner z dzieckiem, bo sama raczej nie chcę mieć własnych, a jak znajdę bezdzietnego to wiadomo, ze będzie prędzej czy później chciał dziecka:)

Gość yenna_s4321
A i trudno, żebyś nie zył z miesiąca na miesiąc jak jestes singlem. Sama zarabiam 2000zł i też mi nie starcza na luksusy, bo nie oszukujmy sie, jedna osoba raczej nie utrzyma sama mieszkania.

Gość joleczkaaaffff
Mogłaś w skrócie napisać po prostu "fajny 30-latek" :)