Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość codziennamałżeńskarutyna

Czy Wasi mężowie...

Polecane posty

Gość codziennamałżeńskarutyna

oplatają Was jak bluszcz podczas snu i budzą się jak tylko się ruszycie na centymetr, a z samego rana kiedy spieszycie się z makijażem i zapinaniem sukienki nie chcą wypuszczać Was z ramion ? A kiedy wracacie z pracy nie macie chwili spokoju od Jego y, przytulania z calej sily, pocałunków i : "Kocham Cię, kocham Cię, kocham Cię........ x 121123456765432123456432 ?

Gość wtfffff
Pogieło cie?

Gość małżeńskarutyna
Nie pogięło tylko nie wiem co mam z tym zrobić, po piecie latach to chyba lekka przesada?

Gość mala_poduszka
ja tak mam, i tylko chodz sie przytul i chodz sie przytul !!!!!!! ilez mozna ;))

Gość małżeńskarutyna
Nie pogięło tylko nie wiem co mam z tym zrobić, po piecie latach to chyba lekka przesada?

Gość dyllematt
ten twoj maz to jakis psychopata, wywaliłabym takiego zaborczego idiotę , nie rozumiem jak mozena z kims takim wytrzymac dluzej niz 2 dni

Gość dyllematt
ten twoj maz to jakis psychopata, wywaliłabym takiego zaborczego idiotę , nie rozumiem jak mozena z kims takim wytrzymac dluzej niz 2 dni

Gość małżeńskarutyna
NIe pogięło tylko nie bradzo wiem co mam z tym zrobić. Po pięciu latach to chyba lekka przesada?

Gość az tak to nie
Ale nie narzekam :D Acha ale to nie jest maz ;)

Gość małżeńskarutyna
Wiem, że mnie kocha, ja też ;) Ale chcialabym mieć chwilę spokoju w ciągu dnia... Piec lat temu mielismy poważny kryzys, chciałam od niego odejść, ale wszytsko potoczyło się inaczej od tamtej pory zachowuje się w ten sposób. Przed naszym 'rozstaniem' było podobnie, ale nie do tego stopnia, nie chcę go zranić, nawet jak jedziemy samochodem to trzyma mnie za rękę, gdy idziemy do samochodu przed dom- to samo itp. itd.

Gość warszawianka10
Źle Ci z tym, że Cię przytula?

Gość byle do wiosny...
a jakby tego nie robił, to byś zakładała temat "mój mąż nie okazuje mi czułości, czy wy też tak macie" :O powinnaś się cieszyć, a nie narzekać :O mój ma podobnie po 5 latach związku,ale to dla mnie żaden problem :D

Gość Kilokota
Mój jest taki sam. cały czas chce mnie głaskać albo ja mam jego głaskać po plecach. w nocy jestem Cwana bo Wzielam sobie druga kołdre albo mówię że chce w drugim pokoju SPAC bo no chrapie :) jesteśmy razem 8 lat. mamy dziecko a on cały czas jest taki sam. wieczorem jak córka spi Przytuleni oglądamy filmy

Gość małżeńskarutyna
Oczywiście, że się cieszę, no ale nie ukrywam, że czasami mam tego dosyć i chciałabym obejrzeć wiadomości bez 'obściskiwania się". Chciałabym to jakoś 'polubownie' załatwić ;) Nie chcę żeby pomyśłał, że mnie męczy i nie chcę jego dotyku... Wiecie, moj maz wychodzi z założenia, że bez tych gestów w takiej ilości, człowiek , który kocha nie wytrzyma i poniekąd się z tym zgadzam. Lubie to w nim i uważam, że jestem szczęściarą, ale mimo wszystko....