Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HULA HOP!

KOCHAM, PODZIWIAM I CENIĘ

Polecane posty

Gość HULA HOP!

ratownikow medycznych. sa ''miesem armatnim'' naglyc przypadków. nie grzeja doopy w cieplych gabinecikach a stawiaja jako pierwsi czola naglym wypadkom a w nich ludziom przeróżnym; bezdomnym, żulom, narkomanom, pijakom, szaleńcom z wyboru, szlańcom z choroby, patologii, ohydztwom, wyzwiskom za nic i za to ze chca pomóc. nie maja tylulu doktora, ale potrafia zrobic bardzo duzo dobrego i fachowej pomocy. jak wchodze na pogotowie, to serce mi sie raduje, ze sa ci wspaniali ludzie. pozdrawiam, serdecznosci i wielki szacun. :-)***************

Gość TomekDzonson
Ja pratuje w pogotowiu jako kierowca i mam nadzieje jako przyszły ratownik medyczny wiec dzieki :) Nawet nie spodziewałem sie ze zobacze tu cos takiego jak wchodziłem w ten temat

Gość HULA HOP!
:) kocham was, bo wiem ile osobistych wyrzeczeń i zdrowia poswiecacie dla tej pracy. (serce) :-********

Gość HULA HOP!
:) kocham was, bo wiem ile osobistych wyrzeczeń i zdrowia poswiecacie dla tej pracy. (serce) :-********

Gość HULA HOP!
znow kafe sie .. napisze jeszcze raz. cenie was, bo wiem ile osobistego wyrzeczenia i zdrowia poswicacie dla tej pracy(serce) :-**********

Gość HULA HOP!
znow kafe sie .. napisze jeszcze raz. cenie was, bo wiem ile osobistego wyrzeczenia i zdrowia poswicacie dla tej pracy(serce) :-**********