Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komu tak sie zdarzyło

Schudłam= nie mam meisiączki! I co dalej?

Polecane posty

Czy komuś tak się zdarzyło? Po odchudzaniu przestał miesiączkować? Schudłam bardzo dużo w 2 lata jakieś 45 kg. Do tej pory okres pojawiał się regularnie jak w zegarku. W tym miesiącu nie schudłam już ani grama a nawet 3 kg przybrałam a okres się nie pojawił. Czy tak może się zdarzyć? Podczas diety kiedy chudłam był a teraz zniknął mimo ze kg już nie lecą?

Gość ciąża?
jw

Gość qyqttta
a ile masz lat? moze menopauza?

Raczej szanse są znikome, ale sprawdzę to testem obawiam się ze to jednak jakieś problemy w związku z dużą utratą wagi, ale dlaczego w miesiącu w którym waga nie spadła a nawet wzrosła trochę?

Idz do ginekologa, to po pierwsze. Zeby wykluczyc inne przyczyny niz utrata wagi. Jesli to kwestia wagi - albo zasugeruje hormony na wymuszenie miesiaczki, albo przytycie do wagi, po przekroczeniu ktorej problemy sie zaczely.

Gość cos sie psuje
forum

Lat mam 30 wiec menopuza raczej mi nie grozi. Nie schudłam do jakiejś bardzo niskiej wagi. Byłam skrajnie otyła a teraz mam BMI w normie wiec nie jestem wychudzona ani nic takiego zeby trzeba było utyć. Jak utyje kilka kg to będę miała nadwagę według BMI