Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna6667

zemszcze sie

Polecane posty

Gość martyna6667

4 lata poznalam chlopaka ktorego bardzo pokochalam byl tym jedynym. obiecywal ze bedziemy razem na zawsze ze mnie kocha, nigdy nie skrzywdzitakie tam. Nie wierzylam mu. W koncu mu zaufalam. bardzo go kochalam. Jego na zawsze trwalo 10 miesiecy. Zostawil mnie bo powiedzial ze chce byc sam. Zalamalam sie.Stracilam prace, moje zycie nie mialo sensu. Chcialam sie zabic, uratowali mnie. Chodzilam do psychiatry leczylam sie miesiacami. Blagalam o szanse mial mnie gdzies mowil ze mnie nienawidzi. Pewnie od poczatku mnie oszukiwal. Niedawno sie do mnie odezwal, powiedzial ze caly ten czas mnie kochal ze popelnil najwiekszy blad w zyciu ze zaluje, zebym mu wybaczyla. Najgorsze jest ze chyba cos nadal do niego czuje mimo tego ze tak mnie zranil. Teraz mam meza i syna.On o tym nie wie. Mam rodzine i nie chce tego stracic. Zastanawialm sie co zrobic i moja przyjaciolka powiedziala zebym zrobila mu to samo co on mi. Zebym zgodzila sie z nim byc, a po kilku miesiacach go rzucila. Chyba tak zrobie, teraz ja go zranie, ja sie nim zabawie, zeby poczul to co ja.Chce zeby cierpial tak samo wtedy.Tylko nie wiem czy dam rade to zrobic, ja nie umiem ranic ludzi :/

Gość dla zemsty
chcesz stracic rodzine?bo twoj maz na pewno cie zostawi .

Gość HULA HOP!
twoja przyjaciolka to kretynka i ty tez nia bedziesz, jesli dla kogos kto omal nie pozbawil cie zycia nadszarpniesz wirnosc mezowi i jednosc twojej rodziny. zastanow sie i nie idz ta droga

Gość martyna6667
bede robic tak zeby sie nie dowiedzial. On duzo pracuje, ja zajmuje sie dzieckiem, on nawet tego nie zauwazy

Gość martyna6667
chce sie po prostu zemscic i nauczyc go ze nie wolno bawic sie czyimis uczuciami

Głupich nie sieją ,sami się rodzą :o A przyjaciółka ,to raczej "przyjaciółka" :o Zaproponuj żeby to ona go sobie wokół palca owinęła ,a potem kopnęła w cztery litery :D

rewelacja zemścic sie na facecie by stracić męża i dziecko,o niech nie myslisz? brawo, idiotka

Gość martyna6667
nie jak ona to zrobi to nie bedzie to samo. ja to musze zrobic, chce zeby czul to co ja niech cierpi

Gość CoTyNiePowiesz
myślę że większą karą dla niego będzie totalne olanie go, zamiast ryzykować utratą rodziny pokaż mu że dałaś sobie radę, że jesteś silna i szczęśliwa bez niego, jeśli wrócisz do niego nawet po to żeby się zemścić on i tak poczuje że wygrał, bo to będzie wyglądało że tak bardzo go kochasz i wielbisz że po kilku latach rozłąki jest dla ciebie ważniejszy niż rodzina

Gość martyna6667
nie strace ich nikt sie o tym nie dowie

Gość CoTyNiePowiesz
a druga sprawa, skąd wiesz że on znowu nie chce się tylko tobą zabawić?

Gość martyna6667
nie wiem juz co mam zrobic bo chyba nadal cos do niego czuje ale wiem ze on mnie znowu zrani i nic wiecej tacy ludzie sie nie zmieniaja

Jednak jesteś idiotką ,a cierpieć będziesz ty twoje dziecko i mąż natomiast gościu cię parę razy przeleci i będzie jedynie zadowolony,że miał gdzie z krzyża spuścić szukając innej laski :D

Gość martyna6667
nie wiem tego moze tak byc ze znowu sie mna tylko zabawi i tak pewnie jest

Gość HULA HOP!
a moze ta przyjaciółka nakreca cie na niego zeby przygarnac i pocieszyc twojego meza jak juz sie dowie. bo sie dowie, takie jest zycia. a po drugie, nie wstyd ci knuc romanse za plecami meza, podczs gdy on urabia sobie rece na wasza rodzine?

Gość martyna6667
to bedzie tylko zemsta

Gość martyna6667
to bedzie tylko zemsta

Gość dla zemsty
przyjaciolka pewnie ma chrapkę na twojego meza hahaha

Gość martyna6667
moze i tak byc nie wiem co zrobic. kocham moja rodzine i nie chce jej stracic. ale z drugiej strony chce sie zemscic, nauczyc go ze nie wolno nikogo krzywdzic w ten sposob..

Gość dla zemsty
poza tym ie oszukuj sie idiotko jesli kiedys go kochalas tak bardzo ze chcialas sie zabic to poczatkowa chec zemsty odejdzie kiedy wyladujesz z nim w lozku on cie znowu zostawi bo mu sie znudzisz w momencie kiedy cie zdobedzie i na pewno sie wystraszy jesli nagle zaproponujesz ze zostawisz dla niego meza a ty bedziesz cierpiec podwojnie bo nie zostanie ci nikt jesli sobie wmawiasz chec zemsty to jestes totalna idiotka

Gość dla zemsty
poza tym twoja postawa swiadcyz o tym ze wciaz masz do niego slabosc bo gdybys naprawde kochala meza to nie zwrocilabys nawet uwagi na niego mialabys go gdzies najlepsza zemsta jest wlasnie to ze masz meza jestes szczesliwa i totalnie olewasz tego kolesia

Gość fdhfdjgh
Martyna Zostaw tego idiote, zabawil sie raz toba i pewnie dalej to samo chce zrobic. Ty za to masz za duzo do stracenia, naprawde nie warto ryzykowac udanej rodziny dla jednego idioty, po to by sie na nim odegrac. Najlepsza kara dla niego, bedzie ignorowanie go na zawsze.