Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam miller

Spotkalismy sie po 5 miesiacach

Polecane posty

Gość adam miller

Dziewczyna zostawiła mnie po 1,5 roku zwiazku dla innego amanta ... amant był smieszny, mowil fajne kawały, kupował fajne prezenty, wiec ona uznała ze mu bardziej zalezy ... nie odzywałem sie, po 3 miesiacach ona zaczeła wykazywac pierwsze oznaki tesknoty ... Co słychac ? Co tam u Ciebie itd ... na kazdego smsa odpowiadałem tak samo ... spotkamy sie to Ci opowiem ... wykrecała sie ale w koncu dała sie namowic... nawet jej nie namawiałem, ciagle pisałem to samo. Ubrałem sie w koszule Merca za 2 stowy, wypachniałem Armanim, zegareczek, bransoletka i poszedłem na spotkanie ... ach te jej smutne zaczerwienione od płaczu oczka ... z uwagąwysłuchałem jak to jej zle, jak teskni ... usmiechnalem sie, zyczyłem szczescia i udałem sie do mojej nowej kolezanki ... wprawdzie w zwiazku narazie nie jestem, bo ja tez nie jestem z kamienia i ciezko to odczułem, ale jakos zyc trzeba ...

Gość martyna6667
wiac tamtej zalezalo tylko na kasie znajdz sobie normalna dziewczyne ktora cie pokocha

Gość andydy
Pogratulowac ...

Gość Rupertto
Dokladnie zrobie to samo ze swoja. W nastepnym tygodniu dostaje sporo wyplate, i szczerze troche sie zapuscilem, wiec pol wyplaty inwestuje w siebie. Do tej pory wydawalem kase na nia, zamiast na siebie i swoje potrzeby. Podoba mis ei twoja postawa. Sa lepsze laski, niestety swoje musimy przeerobic :) pozdro

Gość adam miller
Z kazdym dniem trzeba zmieniac sie na lepsze, nie dla niej, ale dla siebie. Ja chodze na siłownie, piłeczke, basen i bardzo sie zmieniłem na lepsze... tamten zwiazek mnie duzo nauczył, dodał pewnosci siebie. Kazdy ma inne priorytety, ja np: zamiast w komoreczki czy xboxy wole zainwestowac w dobrą wode, ciuszek i wiem, ze to sie spłaca. Niech widzi co straciła ... predzej czy pozniej w kazdym zwiazku wkrada sie nuda i rutyna, dlatego w takim momencie wazne jest zeby zawsze trzymac fason, na spotkania z panną przychodzic ogolonym i pachnacym, ona pozniej jak jej minie zauroczenie nowym boyem zacznie dostrzegac takie roznice

Gość Rupertto
no tak ale inwestowanie w sibie to tez rozwijanie swoich umiejetnosci, i doswidczanie zycia. Ja chce teraz zaczac nowe studia za granica, podniesc kwalifikacja i zorbic specjalizacje. Zawsze chcialem to zorbic, i moglem ale stracielm glowe dla panny i bawilismy sie za grube pineidze. Ja teraz dochodze do takiego miejsca ,ze mam ja w doopie. Dbam o sibei bo lubie, lubilem ale zapomnialem troche, mialem problemy i ona uciekla wtedy kiedy one sie zaczely. Nie wazne ze uratowalem jej marne zycie milion razy z opresji i problemow, tak sobie mysle po co mi to bylo. Panowie rada, nie pakujcie sie w zwiazki z kobietami po przejsciach. Bo szkoda waszego czasu, u nij psychika jest juz zaorana na maksa.