Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiurr

Byk i waga ? a wy jak myślicie

Polecane posty

Gość basiurr

Niby tak bezgranicznie w horoskopy nie wierzę , ale w tych opisowych dużo cech mi się sprawdza jako wadze z drugiej dekady , nie mówiąc już o numerologii . rzeczywiście cechy charakteru odgrywają dużą rolę w związku . spotykam się z chłopakiem od września jakoś , bardzo go kocham i mi na nim zależy on jednak chce się jedynie spotykać i mówi żebym dała mu troch ę czasu , on jest bykiem 3 z drugiej dekady , ja waga szóstka , rzeczywiście mamy nawet dużo wspólnych cech , ale niby związki wag i byków się nie mogą się udać , choć seksualnie jesteśmy też do siebie bardzo podobni . Nie żebym kierowała się tylko i wyłącznie horoskopem w takich sprawach bo moim zdanie to jest chore ,jednak jakieś małe wskazówki zawsze się przydadzą , by go lepiej zrozumieć A wy jak myślicie ?

Gość lerunka
Ja też waga a mój mąż byk:D. Jesteśmy ze sobą 12 lat. Jest momentami burzliwie, a potem namiętny seks, kocham go bardziej niż na początku, on pokazuje jak kocha, nie jest wylewny w słowach. Najwazniejsza jest dla niego rodzina, kocha dzieci, dba o nas, żeby niczego nie brakowało, nie ma nałogów. Jako mąż rewelacyjny:).

Gość gość
Mam dokładnie tak samo jak lerunka. :)

Gość gość
Ja byk a mój waga. Po prawie 30 latach razem rozwód. Jak piszą że taki związek się nie uda, to wiedzą co piszą. Szkoda że tego wcześniej nie wiedziałam :O