Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyeusajnhaywu

ile razy w ciagu dnia kontaktujecie sie z partnerem?

Polecane posty

Gość wyeusajnhaywu

pytanie do par ,ktore razem mieszkaja.kiedy np po sniadaniu idziecie do pracy i zobaczycie sie dopiero powiedzmy ok 17.w domu po pracy jak czesto i w jaki sposob kontaktujecie sie z partnerem lub partner z Wami i jaki macie staż zwiazku? pytam z ciekawosci aby sprawdzic czy odbiegamy od normy ;-))

Gość wiwwwmlfmd
3 lata razem. Jak jesteśmy w pracy to zazwyczaj się nie kontaktujemy. Mamy taką pracę, że nie ma szans. On pracuje w banku a ja prowadzę własny biznes. Nie ma po prostu kiedy.

Gość my mamy
status związku ponad 2 lata jeśli chodzi o kontaktowanie się to zależy; ja pracuje w różnych godzinach, on zawsze w stałych. kontaktujemy się w zalezności od czasu;czasem co chwile smsy, meile, telefony a gdy ja jestem zajęta i on to nie ma szans

Gość SZLAG MNIE BIERZE!!
status związku ponad 2 lata xxx xxx status ozn. wolny / zajety, np. status/stan cywily - wolny, żonaty, wdowiec ale na Boga nie okresla ram czasowych!!!!!!!!!

Gość razem prawie 2 lata
Jak jesteśmy w pracy nie kontaktujemy się ze sobą.

Gość magdalena86m
zazwyczaj kontaktujemy się w południe żeby zapytac jak dzień każdemu mija, o której wracamy, co kupic itp. Staz 1 rok

Gość uyuyuyuyuyh
8 lat.Czasem jak jest okazja rozmawiamy i 6 razy a czasem dopiero w domu,ale jakis sms "kocham" "tesknie" sie zdarzy:)

Gość seta ml
10 latzwiązku i kontakty sporadyczne, ja pracuję tu gdzie mieszkamy, a mąż w mieście głównie sms, więc te sms-y dotyczą przeważnie jakiś zakupów do domu. nie widzę potrzeby zawracania sobie nawzajem gitary w pracy :)

Gość wert567
zależy od potrzeb czasami zero czasami kilka razy. nie wysyłam smsków w stylu "co słychać, misiu". nie dzwonie tylko po to, żeby zawracać dupę bez zadnego celu i vice versa

Gość Czarna 82
Status związku - małżeństwo od 1,5 roku. Wcześniej 2 lata razem. Czyli 3,5. Jak jesteśmy w pracy to w razie potrzeby - 1, 2 razy. Czasem jak jest luźniejszy dzień to więcej. Jak dużo na głowie - 0.

Gość wcale sie nie kontaktujemy
chyba ze coś ważnego się wydarzyło. 6 lat jesteśmy razem i zawsze tak bylo.